• Со попуст
  • Неодамнешно
Знак за заклучување/обележување на Брејди 127586, Легенда „Ова исклучување не ја отстранува целата моќност од панелот“, 7 „висина, 10“ ширина, црна на портокалова бој?

Знак за заклучување/обележување на Брејди 127586, Легенда „Ова исклучување не ја отстранува целата моќност од панелот“, 7 „висина, 10“

 
DEN 143.84

Количината на стоката
Това е достапна

Направено од полиестер материјал Б-302 Брејди Б-302 е знак за безбедност на притисок со високи перформанси во затворен простор и е полиестер за печатење на површина, со полиестер над ламинат. Б-302 има лепило за ладна температура што го прави знакот да може да се примени на 0 степени F (-18-степени Целзиусови). 5-8 години просечен очекуван живот на отворено. Направено од полиестер материјал Б-302. Брејди Б-302 е знак за безбедност на притисок со високи перформанси во затворен простор и е полиестер за печатење на површина, со полиестер над ламинат. Б-302 има лепило за ладна температура што го прави знакот да може да се примени на 0 степени F (-18-степени Целзиусови). 5-8 години просечен очекуван живот на отворено. Знаците за обележување на обележувањето на Брејди се со висок квалитет, безбедносни знаци на индустриска сила за идентификување на машини и опрема за кои е потребно заклучување. Овие знаци за обележување на заклучување можат да ги идентификуваат изворите на енергија, да обезбедат упатства за заклучување и да послужат како потсетник за процедурите за безбедно заклучување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата