• Со попуст
  • Неодамнешно
Штанд со чадор-чадор, чадор за чадор од не'рѓосувачки челик за влез, држач за чадор во затворен простор, корпа за складирање за чадори и трска за одење, 8,7x8.7x22.8in/сребр?

Штанд со чадор-чадор, чадор за чадор од не'рѓосувачки челик за влез, држач за чадор во затворен простор, корпа за складирање за чадори

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Совршено складирање : Трајната структура од не'рѓосувачки челик и фино занаетчиство ви овозможуваат подобро складирање Вашиот влез ќе изгледа зачудувачки со овој држач за чадор или држач за растенија. Интимен дизајн : Страничниот печат на огледалото е стилски и убав и не ги повредува вашите раце. Шупниот дизајн е вентилиран и дише, и лесно е да се исцеди и исуши. Задебелен материјал : Процесот на печат на задебелување на дното е стабилен, отпорен на вода, издржлив и сè уште светла како нова дури и по многу години. Мулти-употреба : Доволно голем за вашиот чадор, трска, стапче за одење, бејзбол лилјак, голф-клуб или хартија за завиткување. Користете како вазна подна. Одличен организатор на влез. Прекрасен подарок : Нарачајте го овој декоративен држач за чадор за вашиот влез или како пријател, родител, баба и дедо или соработник. Совршено складирање : Трајната структура од не'рѓосувачки челик и фино занаетчиство ви овозможуваат подобро складирање. Вашиот влез ќе изгледа зачудувачки со овој држач за чадор или држач за растенија. Интимен дизајн : Страничниот печат на огледалото е стилски и убав и не ги повредува вашите раце. Шупниот дизајн е вентилиран и дише, и лесно е да се исцеди и исуши. Задебелен материјал : Процесот на печат на задебелување на дното е стабилен, отпорен на вода, издржлив и сè уште светла како нова дури и по многу години. Мулти-употреба : Доволно голем за вашиот чадор, трска, стапче за одење, бејзбол лилјак, голф-клуб или хартија за завиткување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата