• Со попуст
  • Неодамнешно
Систем за ладење на ладење на полупроводникот, опрема за ладење ладилник за ладење на мали воздушни кондити, за ладење со двојно јадро, уред за ладење на воздухот, о?

Систем за ладење на ладење на полупроводникот, опрема за ладење ладилник за ладење на мали воздушни кондити, за ладење со двојно јадро,

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Одлична употребливост : Нашиот систем за ладење на полупроводници е погоден за ладење на мал простор, теорија за учење на ладење на полупроводници, решенија за истражување развиено планирање на опрема за ладење Широка примена : Овој систем за ладење на полупроводници може да се користи како двојно ладење на јадрото, уред за ладење на воздухот, опрема за ладење Полупроводник за ладење чип за ладење чип за ладење Мал АИ. Ефект на ладење : ефектот на ладење зависи од големината на просторот за ладење, температурата на околината, топлинската изолација, способноста за заптивка, итн. Лесен за употреба : Системот за ладење има максимална моќност од 144 W, струја од 15А и номинален напон на DC 12 V, кој може да започне да работи по поврзувањето на уредот со напојувањето. Прекрасни карактери : Овој ладилник за ладење на полупроводници со моќ има стабилен работен статус, моќноста на ладење е 120 W, добра ефикасност на ладење. Одлична употребливост : Нашиот систем за ладење на полупроводници е погоден за ладење на мал простор, теорија за учење на ладење на полупроводници, решенија за истражување развиено планирање на опрема за ладење. Широка примена : Овој систем за ладење на полупроводници може да се користи како двојно ладење на јадрото, уред за ладење на воздухот, опрема за ладење Полупроводник за ладење чип за ладење чип за ладење Мал АИ.


Клучни карактеристики

Item Type:
Semiconductor Refrigeration Cooling System
Material:
Aluminum alloy, ABS
Application:
Industrial refrigeration equipment, DIY refrigeration device
Maximum Power:
144W
Current:
15A
Rated Voltage:
DC 12V
Cooling Power:
120W
Package List:
1 x Semiconductor Cooling System

Слични производи во категоријата