• Со попуст
  • Неодамнешно
Магнетна лента за рачки за држење завртки, нокти и алатки со 10 супер силни магнети - кул гаџети за DIY - совршен подарок за мажи и жени - држач за магнет на зглобот за та?

Магнетна лента за рачки за држење завртки, нокти и алатки со 10 супер силни магнети - кул гаџети за DIY - совршен подарок за мажи

 
DEN 158.08

Количината на стоката
Това е достапна

? Направете го животот лесен - магнетниот зглоб на зглобот Caellum е совршена алатка за да им помогне на пригодни мажи и жени кои сакаат DIY проекти ? Силно задржување - магнетните завртки за ракави и држачот на ноктите содржат 10 супер силни N38 магнети и 2 корисни џебови за не -магнетни предмети. ? Совршена големина за вас - Нашата магнетна лента може да се прилагоди на големината на раката, појасот или на кое било друго место каде што може да ви биде корисна. ? Носете удобност - Овој држач за магнетна алатка за зглоб е изработен од лесна и издржлива крпа, материјал за дишење 1680 Оксфордска крпа и нашата премиум N38 Супер магнети. ? Радост на давањето - нашиот држач за магнетна завртка на зглобовите е најдобриот подарок за Дијер, тато, мајка, мајка, татко, татко, столар. ? Направете го животот лесен - магнетниот зглоб на зглобот Caellum е совршена алатка за да им помогне на пригодни мажи и жени кои сакаат DIY проекти. ? Силно задржување - магнетните завртки за ракави и држачот на ноктите содржат 10 супер силни N38 магнети и 2 корисни џебови за не -магнетни предмети.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата