• Со попуст
  • Неодамнешно
Неродеко 3 парчиња Јакна Куки Закачалки За Облека Ѕидни Куки Куки За Пешкири Бања Снабдување Преку Решетката За Врата Закачете Ја Решетката За Складирање Решеткат?

Неродеко 3 парчиња Јакна Куки Закачалки За Облека Ѕидни Куки Куки За Пешкири Бања Снабдување Преку Решетката За Врата Закачете Ја

 
DEN 1028.64

Количината на стоката
Това е достапна

ОРГАНИЗАТОР ЗАКАЧАЛКИ РЕШЕТКАТА за спална соба Изработена од дрвен материјал, оваа закачалка е силна носечка, фино обработена, нема лесно да падне КУКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ВРАТАТА КОРИСТИ убава алатка за одржување на вашата соба добро организирана, многу практична за употреба. Тоа ќе ги задоволи вашите дневни потреби!. ЗАКАЧАЛКА ЗА ОБЛЕКА добар помошник за складирање за едноставна инсталација, куката може да ја одржува вашата бања или кујна добро организирана. ЗАКАЧАЛКА за КРПИ за БАЊА висечкото складирање е погодно и практично, целосно искористување на вертикалниот простор, убав помошник за дома. ПРЕКУ КУКИТЕ на ВРАТАТА закачалката за палто е изработена со добра изработка и има мазна површина и е безбедна за употреба. ОРГАНИЗАТОР ЗАКАЧАЛКИ РЕШЕТКАТА за спална соба Изработена од дрвен материјал, оваа закачалка е силна носечка, фино обработена, нема лесно да падне. КУКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ВРАТАТА КОРИСТИ убава алатка за одржување на вашата соба добро организирана, многу практична за употреба. Тоа ќе ги задоволи вашите дневни потреби!. ЗАКАЧАЛКА ЗА ОБЛЕКА добар помошник за складирање за едноставна инсталација, куката може да ја одржува вашата бања или кујна добро организирана. ЗАКАЧАЛКА за КРПИ за БАЊА висечкото складирање е погодно и практично, целосно искористување на вертикалниот простор, убав помошник за дома. ПРЕКУ КУКИТЕ на ВРАТАТА закачалката за палто е изработена со добра изработка и има мазна површина и е безбедна за употреба. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики На куката-Боја : Кука За Закачалка Со Бела Врата За Големина На Палтото : 51, 00Х23, 00Х2, 50см/20, 04Х9, 04Х0 куки за палто. - Материјал : Бука, Закачалка за дрвени Крпи За Бања - може да заштеди многу простор за вас, можете да ја инсталирате на задниот дел од вратата и друга кука за закачалка за мали просторни врати.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата