• Со попуст
  • Неодамнешно
ВИКАСКИ Камин Декор 3 парчиња Фрижидер Универзален Мебел Врвови Фен Анти-Страна За Организација Патио Заштитник Замрзнувач Крпа Убавина Складирање Црна Мијалник-?

ВИКАСКИ Камин Декор 3 парчиња Фрижидер Универзален Мебел Врвови Фен Анти-Страна За Организација Патио Заштитник Замрзнувач Крпа Убавина Складирање

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Капакот ОТПОРЕН на ФРИЖИДЕР нема да влијае на функцијата за ладење на фрижидерот, може да ви помогне да заштедите простор и да ја направите вашата соба уредна КАПАК за МИЕЊЕКапак На Фрижидер Машина За Перење Капак-Нема да влијае на функцијата за ладење на фрижидерот, може да ви помогне да заштедите простор и да ја направите вашата соба уредна. ФРИЖИДЕР КАПАКима широк спектар на употреба и е погоден за сите сезони. Можете да го користите за заштита со доверба. ОПФАЌА КујнаКапак За Миење И Сушење-Карактеристики-тие се-доказ, лесни и издржливи за употреба, практични и не се лесни за кинење. КАПАК ЗА СУШЕЊЕРазумниот дизајн, исклучителната креативност и свежото печатење овозможуваат подобро украсување на вашата машина за перење. Пакетот Вклучува 1 x карактеристики на капакот-има широк спектар на употреба и е погоден за сите сезони. Можете да го користите за заштита со доверба. - Фина изработка, одлична текстура, не е лесна за кинење, сигурна и издржлива некое време. - Висококвалитетен материјал, флексибилност и одлична издржливост, лесен за употреба, за работен век. - Материјал : памучна постелнина-врвовите за миење покриваат со дизајн на вреќи за складирање на страна, можат да складираат и држат мали предмети.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата