• Со попуст
  • Неодамнешно
Автомобил хад, ОБД II Практичен Компактен Автомобил Hdsensetive Мултифункционален Hud Екран

Автомобил хад, ОБД II Практичен Компактен Автомобил Hdsensetive Мултифункционален Hud Екран

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Безбедно Возење : LED ДИСПЛЕЈОТ ВО Боја се користи за обезбедување hd дисплеј во текот на денот и ноќта Осветленоста на екранот се прилагодува со помош на чувствителни оптички сензори за да се обезбеди јасен дисплеј под сите услови. Мултифункционален : АВТОМОБИЛСКИОТ ХУД има мултифункционалност на брзина, напон, температура на водата, вртежи во минута, маслена маса, потрошувачка на гориво, оптоварување на моторот, притисок на маслото, листа НА ПИД, капацитет на батеријата за напојување итн. 9 Аларм : Повеќестепен аларм за брзина, аларм за вртежи во минута, аларм за температура на водата, аларм за напон, аларм за притисок на турбината, аларм за температура на издувните гасови, аларм за температура на маслото, аларм за притисок на маслото, аларм за притисок на горивото. Лесна Инсталација : Опремен со висококвалитетен КАБЕЛ OBD II и комплетен сет на додатоци за да се осигурате дека лесно можете да ја завршите инсталацијата, ИНТЕРФЕЈСОТ OBD II, приклучокот и играта. Компатибилност : Компатибилен со повеќето модели и некои дизел модели, системска комуникација строго според стандардот на протоколот Sae J1939, може комуникацијата е постабилна, може да прочита повеќе од 100 податоци НА ECU. Мултифункционален : АВТОМОБИЛСКИОТ ХУД има мултифункционалност на брзина, напон, температура на водата, вртежи во минута, маслена маса, потрошувачка на гориво, оптоварување на моторот, притисок на маслото, листа НА ПИД, капацитет на батеријата за напојување итн. 9 Аларм : Повеќестепен аларм за брзина, аларм за вртежи во минута, аларм за температура на водата, аларм за напон, аларм за притисок на турбината, аларм за температура на издувните гасови, аларм за температура на маслото, аларм за притисок на маслото, аларм за притисок на горивото. Компатибилност : Компатибилен со повеќето модели и некои дизел модели, системска комуникација строго според стандардот на протоколот Sae J1939, може комуникацијата е постабилна, може да прочита повеќе од 100 податоци НА ECU. Безбедно Возење : LED ДИСПЛЕЈОТ ВО Боја се користи за обезбедување hd дисплеј во текот на денот и ноќта. Осветленоста на екранот се прилагодува со помош на чувствителни оптички сензори за да се обезбеди јасен дисплеј под сите услови.


Клучни карактеристики

Item Type:
Car HUD
Material:
PC+ABS
Color:
Black
Pattern:
OBD
9 Alarm:
Multistage speed alarm, rpm alarm, water temperature alarm, voltage alarm, turbine pressure alarm, exhaust temperature alarm, oil temperature alarm, oil pressure alarm, fuel pressure alarm.
OBD Functions:
Speed, voltage, water temperature, rpm, oil mass, driving distance, driving time, external temperature, oil temperature, variable speed oil temperature, turbine pressure, instantaneous oil consumption, average oil consumption, engine load, exhaust temperature, intake temperature, fuel pressure, oil pressure, PID list, power battery capacity
Fitment:
Fit for OBD II Compact Car
How to Use:
Plug and play, the specific operation can refer to the detailed manual.:
Package List:
1 x Car HUD1 x OBD II Cable:
1 x Type-C Cable:
1 x Double Sided Adhesive:
1 x Crowbar:
1 x Hex Wrench:
1 x User Manual:

Слични производи во категоријата