• Со попуст
  • Неодамнешно
YBM, акрилик за квалитет на домот, со клипови изработени од чист акрилик за луксузен изглед и чувство за плакарот за гардероба, закачалките за облека организираат пл?

YBM, акрилик за квалитет на домот, со клипови изработени од чист акрилик за луксузен изглед и чувство за плакарот за гардероба,

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Направено од густ, издржлив и силен чист акрилик со години на услуга Непречен, пријателски за ткаенини и беспрекорен дизајн. Одличен капацитет на оптоварување. Идеално за облека за возрасни, како и тешки палта, јакни. Прилагодено пакување што ви одговара. Не чини богатство. Sleek & Modern - Нашите акрилни закачалки се суштински за секој плакар. Тие се изработени од кристално чиста акрилик за луксузен изглед и чувство. Облик на закачалка - рамното тело може да ги задржи сите форми и стилови на палта, здолништа, панталони и фустани за да ја задржите облеката во нивната совршена форма. Наменети за гардероба и плакари - ова се најдобрите додатоци за организација за да го направат вашиот плакар да изгледа подобар и уредно. Дебелата чиста акрилна конструкција и уникатен дизајн обезбедуваат статичко држење на облеката. Пакетот вклучува - сет од 1, 6, 20 или 50 закачалки за акрилни/луцит. Совршени стандардни димензии - Машка закачалка мери 17,3 инчи. Должина, мерки за закачалки за деца 14 in. Должина, мерки за закачалка за бебиња 12 инчи. Sleek & Modern - Нашите акрилни закачалки се суштински за секој плакар. Тие се изработени од кристално чиста акрилик за луксузен изглед и чувство. Облик на закачалка - рамното тело може да ги задржи сите форми и стилови на палта, здолништа, панталони и фустани за да ја задржите облеката во нивната совршена форма. Наменети за гардероба и плакари - ова се најдобрите додатоци за организација за да го направат вашиот плакар да изгледа подобар и уредно.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата