• Со попуст
  • Неодамнешно
Заштита на зрачење на зрачење Mehaoc EMF, носат електромагнетно заштитување на породилно сребро влакна бремени жени ќебиња

Заштита на зрачење на зрачење Mehaoc EMF, носат електромагнетно заштитување на породилно сребро влакна бремени жени ќебиња

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

[Спречете ги ќебињата за зрачење] : Заштитени ќебиња за зрачење, покријте го растечкото бебе со заштитно покритие Блокира 99,999% од зрачењето од мобилни телефони, Wi Fi и лаптопи. [Ткаенина за дишење] : Ова анти-зрачење ќебе за бремени жени е изработено од сребрени влакна. Тој е мек, дише, лесен и добро изработен. Дури и во лето, нема да се чувствувате жешко. Мулти-слојниот дизајн што може да се одвои е поудобен. [Сребрена ткаенина од влакна] : Порадишните ќебиња се изработени од висококвалитетни материјали, прецизност ткаена, висока густина и висока чистота. Анти-зрачење ќебе има одлична функција за заштитување на електромагнетно зрачење и мала вредност на отпорност. Тоа е комбинација на изработка, квалитет и изглед. [Карактеристики] : Трајни, песни, меки и еластични, многу лесни, дише, преклопување, анти-зрачење (RF / EMI / EMF / LF блокирање и заземјување), анти-статички / ESD, добро за здравје. Не миење на машина, бели или суво чисто. [Применливи луѓе] : Електромагнетски бранови на штит, генерирани од електронска опрема, како што се компјутери, печатачи, копири, микробранови печки, итн. Ги исполнуваат потребите за заштита на зрачење на луѓе кои честопати се соочуваат со компјутери и бремени жени. Ова е задолжително за време на бременоста. [Спречете ги ќебињата за зрачење] : Заштитени ќебиња за зрачење, покријте го растечкото бебе со заштитно покритие. Блокира 99,999% од зрачењето од мобилни телефони, Wi Fi и лаптопи. [Ткаенина за дишење] : Ова анти-зрачење ќебе за бремени жени е изработено од сребрени влакна. Тој е мек, дише, лесен и добро изработен. Дури и во лето, нема да се чувствувате жешко. Мулти-слојниот дизајн што може да се одвои е поудобен. [Сребрена ткаенина од влакна] : Порадишните ќебиња се изработени од висококвалитетни материјали, прецизност ткаена, висока густина и висока чистота. Анти-зрачење ќебе има одлична функција за заштитување на електромагнетно зрачење и мала вредност на отпорност. Тоа е комбинација на изработка, квалитет и изглед. [Карактеристики] : Трајни, песни, меки и еластични, многу лесни, дише, преклопување, анти-зрачење (RF / EMI / EMF / LF блокирање и заземјување), анти-статички / ESD, добро за здравје. Не миење на машина, бели или суво чисто. [Применливи луѓе] : Електромагнетски бранови на штит, генерирани од електронска опрема, како што се компјутери, печатачи, копири, микробранови печки, итн. Ги исполнуваат потребите за заштита на зрачење на луѓе кои честопати се соочуваат со компјутери и бремени жени. Ова е задолжително за време на бременоста.


Клучни карактеристики

90CM*72CM:
●Season:
applicable to all seasons
●Function:
shielding rate>99%.
♥Washing instructions♥:
1. The water temperature should not exceed 30 degrees.:
2. Wash with neutral shampoo or detergent. Avoid using washing powder or soap, they may damage the nanosilver in your clothes.:
3. Be sure to rub gently with your hands, do not machine wash, and do not use a brush.:
4. Press gently to squeeze out the water, do not wring out or spin dry.:
5. Dry in a cool and ventilated place, do not expose to the sun, it is easy to oxidize and affect the function of clothing.:
★Packing:
Silver fiber anti-radiation blanket:
★Important reminder:
●Due to different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product. We guarantee that the style is the same as the picture.:
●Manual measurement. Due to various factors such as different measurement methods/precisions of the fabric itself, it is normal for the tile size to have an error of 1-3cm. :

Слични производи во категоријата