• Со попуст
  • Неодамнешно
Гриларт четка за скара и стругалка со луксузна рачка, безбедна жица четка за четка за чистење на четка за чистење решетки за чистење решетки за гас за гасни инфрацр?

Гриларт четка за скара и стругалка со луксузна рачка, безбедна жица четка за четка за чистење на четка за чистење решетки за чистење

 
DEN 271.20

Количината на стоката
Това е достапна

Ефикасна и удобна конструкција - четка за чистење на скара со тешка стругалка 360 степени фирмата четка за четкичка се чисти брзо и сеопфатно. Без напор чистење со совршено аголно и ергономски ракува. Тркалезна глава BBQ четка за скара за чистење од 360 степени - четката за жица од тркалезна глава има влакната со кои се соочуваат сите насоки. Дебели и вкочанети влакната што ги опкружуваат металните шипки на скара можат совршено да го исчистат горниот дел од скара, страните и дното за само неколку удари напред и назад. Тешката стругалка особено за тврдоглава преостаната - особено жлебот на секоја страна од скара за скара може лесно да ја сруши суштината на тркалезните решетки без никакви гребнатини на вашата скапа скара. Делуксна рачка - Удобната рачка со зајакнување на прстенот може да издржи голем притисок, ергономска и зафат на рачката против лизгање може целосно да ја искористи вашата мускулна сила на решетката. Подобра контрола и ефикасно чистење. Поголемиот висички прстен е многу погоден да ја закачите четката за скара насекаде. Цврста и градење до последно - четка и рачка од скара од не'рѓосувачки челик со дизајн на прстен за зајакнување може да биде поцврста, така што нема лесно да се скрши.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата