• Со попуст
  • Неодамнешно
Valiclud 1pc за складирање торбички куфери Организатор торби чорапи патики патики Организатор на усни сјајни чевли багаж за складирање на чорапи, организатор за склади?

Valiclud 1pc за складирање торбички куфери Организатор торби чорапи патики патики Организатор на усни сјајни чевли багаж за складирање на

 
DEN 114.08

Количината на стоката
Това е достапна

Организатор за торбички за чевли- идеален за патувања, чевли за организатор на деловни патувања; Оф-сезонски чевли во плакарот за чевли, заштедувајќи простор и направете ги чевлите чисти Торба за складирање на чевли за патувања-се одликува со силен, отпорен на абење и издржлив дизајн, ужива во услужниот живот. Чанти за чевли-Избран материјал, кој може да се употреби за употреба на термината. Надворешна торба за чевли за употреба- лесни и обезбедете ги чевлите и чувајте сè друго чисто. Контејнер за торби за чевли- Практична торба за складирање на кампување за активности на отворено, како што се кампување, планинарење, отворено, семејно патување. Организатор за торбички за чевли- идеален за патувања, чевли за организатор на деловни патувања; Оф-сезонски чевли во плакарот за чевли, заштедувајќи простор и направете ги чевлите чисти. Торба за складирање на чевли за патувања-се одликува со силен, отпорен на абење и издржлив дизајн, ужива во услужниот живот. Чанти за чевли-Избран материјал, кој може да се употреби за употреба на термината. Надворешна торба за чевли за употреба- лесни и обезбедете ги чевлите и чувајте сè друго чисто. Контејнер за торби за чевли- Практична торба за складирање на кампување за активности на отворено, како што се кампување, планинарење, отворено, семејно патување. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на торбата за складирање - Материјал : Оксфордска ткаенина, ПВЦ чевли за складирање торбичка - Големина : Околу 32 x 18 x 14cm/12,58 x 7.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата