• Со попуст
  • Неодамнешно
ТОПИНЦН Пластична Кутија За Накит Со 3 Фиоки, Компактни Фиоки За Организација На Складирање Поставени За Козметика, Стоматолошки Материјали, Нега На Коса, Бања, Кан?

ТОПИНЦН Пластична Кутија За Накит Со 3 Фиоки, Компактни Фиоки За Организација На Складирање Поставени За Козметика, Стоматолошки Материјали,

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Кутијата за складирање мини фиоки може да ви помогне да ја организирате вашата работна маса, да ја одржувате чиста и уредна Може да се стави во спална соба, кујна, дневна соба, бања итн. Совршено за складирање на некои мали предмети. Тој е лесен и компактен, удобен за носење. Фиоката е одвојлива, можете да отстраните еден/два слоја за да го промените капацитетот. Изработен од супериорен пластичен материјал, кој не е, издржлив и отпорен на кршење. Карактеристики : 1. Кутијата за складирање мини фиоки може да ви помогне да ја организирате вашата работна маса, да ја одржувате чиста и уредна. Може да се стави во спална соба, кујна, дневна соба, бања итн. Совршено за складирање на некои мали предмети. Тој е лесен и компактен, удобен за носење. Фиоката е одвојлива, можете да отстраните еден/два слоја за да го промените капацитетот. Изработен од супериорен пластичен материјал, кој не е, издржлив и отпорен на кршење. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Ставка : Материјал За Кутија За Складирање : Пластична Тежина : Прибл. 83-113г Изборен Тип : 2 Слоја Жолта, 2 Слоја Зелена, 2 Слоја Сина, 3 Слоја Жолта, 3 Слоја Зелена, 3 Слоја Сина 2 Слоја Големина На Кутијата За Складирање : Прибл.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Box
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 83-113g
Optional Type:
2 Layers Yellow, 2 Layers Green, 2 Layers Blue, 3 Layers Yellow, 3 Layers Green, 3 Layers Blue
2 Layers Storage Box Size:
Approx. 13 * 9 * 8cm / 5.12 * 3.54 * 3.15inch
3 Layers Storage Box Size:
Approx. 13 * 9 * 11.5cm / 5.12 * 3.54 * 4.53inch
Package List:
1 * Storage Box:

Слични производи во категоријата