• Со попуст
  • Неодамнешно
Решетка За Сушење Садови Со Алатки, Решетка За Садови Со Голем Капацитет, Одвод за Садови Со Држач за Прибор За Јадење, Отстранлив Сад За Капе, Држач За Чаши, Компакт?

Решетка За Сушење Садови Со Алатки, Решетка За Садови Со Голем Капацитет, Одвод за Садови Со Држач за Прибор За Јадење, Отстранлив Сад За Капе,

 
DEN 447.84

Количината на стоката
Това е достапна

? ИНОВАТИВЕН ДРЖАЧ за ПРИБОР : отстранлив висококвалитетен држач за пластични прибор со испакната дренажа што може да води вода директно во одводната плоча и да заштеди повеќе простор Се дели на 3 прегради, чува повеќе од 40 парчиња вилушки, ножеви и лажици одделно. ? КОМПАКТНА ГОЛЕМИНА И ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : големината на решетката за садови е 16, 9х12, 6х5, 5 инчи, паметниот надворешен дизајн на држачот за прибор за јадење прави повеќе простор за сушење чинии,садови, чинии,садови, стакларија. Може да собере 11 садови, 4 чаши, 6 чинии, 4 чаши. ? ВРВЕН КВАЛИТЕТ И ЦВРСТ : оваа решетка за сушење садови е изработена од хромирана рамка од легура што е издржливост. Тешката дебела жица е исто така цврста и доволно издржлива за да спречи деформирање и свиткување. Гумените стапала против лизгање ја спречуваат решетката за садови да се лизга и ги штитат работните површини од гребнатини. ? ОТСТРАНЛИВА ЛЕНТА за КАПЕЊЕ Доаѓа Со даска За одвод за собирање капки вода и спречува навлажнување на масата, можете да ја подигнете рамката и да ја исчистите одводната плоча. Одржување на вашиот мијалник и кујна уредни и уредни. ? ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ И ЧИСТЕЊЕ : Се Состоеше од 3 отстранливи компоненти, рамка на решетката, одводна плоча и држач за прибор. Тие се подготвени за употреба за неколку секунди и лесно се чистат со топла вода со сапуница. Тоа е префект за секој ограничен простор на мала кујна. ? ВАЖНО : АКО предметот што го добивте со било каков проблем, ве молиме контактирајте не без двоумење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата