• Со попуст
  • Неодамнешно
ИЕУДНС Преклопна Закачалка За Облека Висечки Решетки За Складирање Шалови со Вртливи Врвови На Резервоарот Закачалка За Градник За Гардероба, Костим За Пливање, С?

ИЕУДНС Преклопна Закачалка За Облека Висечки Решетки За Складирање Шалови со Вртливи Врвови На Резервоарот Закачалка За Градник За Гардероба,

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

●Организатор На Градници Со Резервоари За Блузи : закачалката за Облека може да собере најмалку 8 врвови на резервоарот или градник во исто време, како и да ја одржува вашата облека во форма без брчки €Апликација : задолжително нешто за плакарот за чување градници, камизола, костими за капење, шалови, вратоврски или хулахопки. ●Преклопување И Зачувување На Разделувач : оваа закачалка за облека може да се преклопи и 360 степени да се ротира за да виси вертикално за заштеда на простор, флексибилност и практичност и да ја одржува уредна и добро организирана. ●Премиум Материјал● : закачалките на резервоарот се изработени од висококвалитетен метален материјал, цврст и издржлив. €Отворен Крај Дизајн : Лесен за употреба и го олеснува гледањето на сите врвови Или градници на резервоарот и наоѓањето на она што го барате, обезбедувајќи голема погодност. Опис : - + Организатор На Градници За Блузи За Резервоари● : закачалката за Облека може да собере најмалку 8 блузи или градник во исто време, како и да ја одржува вашата облека во форма без брчки. - +Преклопување И Зачувување На Разделувач : оваа закачалка за облека може да се преклопи и 360 степени да се ротира за да виси вертикално за заштеда на простор, флексибилност и практичност и да ја одржува уредна и добро организирана.


Клучни карактеристики

- Material:
Metal
- Color:
White
Size Chart:
Open 30cmx50cm/11.81inchx19.69inch:
Fold 30cmx25cm/11.81inchx9.84inch:
Package Includes:
1 Tank top hangers:
Note:
Colors might be different due to different monitor display.:
Please allow slightly difference in size due to manual measurement.:

Слични производи во категоријата