• Со попуст
  • Неодамнешно
Палети за уметност на ноктите, приказ на ноктите, бојата за мешање на тон стакло лажно трепки лепак, палета за шминка за шминка за нокти приказ на козметичко мешање ?

Палети за уметност на ноктите, приказ на ноктите, бојата за мешање на тон стакло лажно трепки лепак, палета за шминка за шминка за нокти приказ

 
DEN 122.72

Количината на стоката
Това е достапна

★★ Широко применливо - Палетата на бои на ноктите е идеална алатка за почетници, аматери и уметници за салони за коса Погоден е за професионалци, салони за нокти, училишта за нокти, уметници за нокти, како и за лична или семејна употреба. ★★ Убави и практични - Стаклени нокти покажуваат исклучителни обрасци, убави бои и удобни текстури и светли бои, направете ги помодерни и убави и направете ги ноктите попривлечни. Design Дизајн на DIY - Можете да ги прилагодите секоја боја и текстура што ви треба врз основа на вашите сопствени идеи. Може да се користи и за прикажување совети за нокти или како послужавник за лажен лепак за трепките. ★★ Мешање на боја - Совршената форма на палетата на ноктите е погодна за мешање на повеќе бои и пигменти. Овој сад за нокти може да се користи за мешање на лак за нокти, боја на телото, основа, сјај за усни или сенка на очите. ★★ Практичен дизајн - Алатката за хибридна лак за нокти е изработена од висококвалитетно кристално стакло, лесен за чистење и издржливо. Може да се користи и како послужавник за лажен лепак за трепките за да се задржи лепилото сув долго време. ★★ Широко применливо - Палетата на бои на ноктите е идеална алатка за почетници, аматери и уметници за салони за коса. Погоден е за професионалци, салони за нокти, училишта за нокти, уметници за нокти, како и за лична или семејна употреба. ★★ Убави и практични - Стаклени нокти покажуваат исклучителни обрасци, убави бои и удобни текстури и светли бои, направете ги помодерни и убави и направете ги ноктите попривлечни. Design Дизајн на DIY - Можете да ги прилагодите секоја боја и текстура што ви треба врз основа на вашите сопствени идеи. Може да се користи и за прикажување совети за нокти или како послужавник за лажен лепак за трепки. ★★ Мешање на боја - Совршената форма на палетата на ноктите е погодна за мешање на повеќе бои и пигменти. Овој сад за нокти може да се користи за мешање на лак за нокти, боја на телото, основа, сјај за усни или сенка на очите. ★★ Практичен дизајн - Алатката за хибридна лак за нокти е изработена од висококвалитетно кристално стакло, лесен за чистење и издржливо.


Клучни карактеристики

Item Type:
Nail Art Pallets
Material:
glass
Quantity:
2 PIECES
Size:
Approx. 5 x 5 x 1cm / 1.97 x 1.97 x 0.39 inches Application
Package list:
2 x nail art palette :
Note:
Please allow 1-3cm errors due to manual measurement. Thank you for your understanding. :

Слични производи во категоријата