• Со попуст
  • Неодамнешно
Адаи Мини Статив Разноврсна Стабилна Маса Статив Камера Статив Со 1/4 инчи Топката Главата Панорамски 360°И Држач За Телефон За gopro iPhone/Мобилни Телефони Веб Камера Пр?

Адаи Мини Статив Разноврсна Стабилна Маса Статив Камера Статив Со 1/4 инчи Топката Главата Панорамски 360°И Држач За Телефон За gopro

 
DEN 415.84

Количината на стоката
Това е достапна

ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : АДАИ мини статив направен од издржливо тело на статив од алуминиумска легура може да се користи под висока температура и е отпорен на корозија,мал и лесен,поудобен за патување УНИВЕРЗАЛНА КОМПАТИБИЛНОСТ : СТАТИВ АДАИ камера СО 1/4"завртки, може да се работи добро со дигитални фотоапарати,монопод нозе,течност главата,паметни телефони, гопро акција камера и проектори. 360°ПАНОРАМСКИ СНИМАЊЕ : со Мини Топката Главата Монтирање може 360°roating, може да се пука во секој агол по желба, не пропуштајте никакви знаменитости. ПОДДРШКА ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ НА ОСНОВАТА : гумените стапала спречуваат лизгање на мини стативот и ги штитат нежните површини, што им конкурира на традиционалните шила за стабилизирање на стативот на мек терен. НАЈДОБАР ПОДАРОК : Убав мал статив со мода црвено/црно изгледа навистина остро, совршено е за вашите пријатели кои сакаат да бидат мобилни и да прават стабилни снимки и видео. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : АДАИ мини статив направен од издржливо тело на статив од алуминиумска легура може да се користи под висока температура и е отпорен на корозија,мал и лесен,поудобен за патување. УНИВЕРЗАЛНА КОМПАТИБИЛНОСТ : СТАТИВ АДАИ камера СО 1/4"завртки, може да се работи добро со дигитални фотоапарати,монопод нозе,течност главата,паметни телефони, гопро акција камера и проектори.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата