• Со попуст
  • Неодамнешно
Диви Торби За Игри за Складирање На Замрзнувач 1lb Од Друштвото На Елени-Вреќи Со Месо За Вашиот Систем За Пакување Мелено Месо - Полиетиленски Кеси За Заштита На Ваш?

Диви Торби За Игри за Складирање На Замрзнувач 1lb Од Друштвото На Елени-Вреќи Со Месо За Вашиот Систем За Пакување Мелено Месо -

 
DEN 351.84

Количината на стоката
Това е достапна

Лова Чувајте Ја Вашата Игра - кога ќе заврши сезоната на лов, проверете дали ниту едно од вашите диви месо од дивеч не оди во отпад со овие издржливи и удобни кеси за складирање, дизајнирани да ја одржуваат храната свежа во вашиот замрзнувач со месеци. Брави Во Свежина-Правилно завиткување на суровата игра и дивото месо во ловечки вреќи со месо помага да се заклучи свежината, да се спречи изгореници во замрзнувачот и да ви помогне да го одржувате замрзнувачот чист и организиран. Лесен За Употреба-кесите за игри за месо имаат голем отвор што го прави полнењето рачно едноставно и се вклопува над повеќето мелници за месо, што ви овозможува да одите директно од машината до замрзнувачот. Едноставно исцедете го целиот воздух и запечатете со една од вклучените врски за извртување. Висококвалитетни Материјали-за разлика од конкурентите, нашите вреќи за диви игри се дебели 3 милиони, што ги прави доволно цврсти за да соберат 1,5 килограми месо без да станат кршливи на ниски температури на замрзнувачот. Одлично за Ловци И Преработувачи На Месо - овие основни резерви за преработка на месо се одлични и за ловци и за преработувачи на месо, складирање на лов, мелено свинско месо, хамбургер, мисиркино месо и многу повеќе.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата