• Со попуст
  • Неодамнешно
Cabilock 10 парчиња памук сунѓер за сунѓер на телото на ракавици, влошка за чистење сунѓер чистење чистење чистење чистење чиста чинија марамчиња сунѓери кујнски садов?

Cabilock 10 парчиња памук сунѓер за сунѓер на телото на ракавици, влошка за чистење сунѓер чистење чистење чистење чистење чиста

 
DEN 171.36

Количината на стоката
Това е достапна

Кујнски сунѓер- Овој сунѓер има силна способност да ги апсорбира водата и детергентот и може да ви го олесни вашето јадење Не-гребење сунѓер-мултифункционален сунѓер е чистење садови, садови, тави, мијалник, када за бања, печка. Scrubbers од тенџере- конструирани со употреба на елегантен и лесен материјал, обезбедува безбедност на ИТ и може да ја користи со доверба. Чистење на сунѓер за чистење- чистење сунѓер сунѓер за чистење е направен од добри материјали, тој е и стабилен, и може постојано да се наоѓа за некое време без да се крши. Не-гребнатин сунѓер- сунѓер за чистење е навистина прекрасен бришач за сунѓер за алатки за миење садови. Список на пакети 10 x Карактеристики на сунѓер за чистење -Материјална : постелнина, сунѓер постелнина сунѓери - Боја : Собрани сунѓер за чистење на чинија за чистење во боја - Големина : 16.65x0 сунѓер за бања. -Насоверот за миење садови е дизајниран да се исчисти и повторно да се користи. Обезбедете ефикасен и темелен чистење на постелнина сунѓер. -Состанати со употреба на елегантен и лесен материјал, обезбедува безбедност на ИТ и може да ја користи со сунѓери за доверба за чистење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата