• Со попуст
  • Неодамнешно
PPJ AC/DC адаптер за EMBEL EB9702 Андроид допир екран таблет компјутер за вклучување на електрична енергија кабел кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за електрична ене?

PPJ AC/DC адаптер за EMBEL EB9702 Андроид допир екран таблет компјутер за вклучување на електрична енергија кабел кабел за кабел за кабел за

 
DEN 713.60

Количината на стоката
Това е достапна

Влез : AC 100 V - 240 V 50-60 Hz PPJ производите се сертифицирани CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите на OEM. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Белешка : Ве молиме, проверете дали моделот на вашиот уред пред да го купите. PPJ AC / DC адаптер за EMBEL EB9702 таблет на екран на допир на Android, компјутер, вклучување на кабел за напојување кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за електрична енергија PSU. Влез : AC 100 V - 240 V 50-60 Hz. PPJ производите се сертифицирани CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите на OEM. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Белешка : Ве молиме, проверете дали моделот на вашиот уред пред да го купите. PPJ AC / DC адаптер за EMBEL EB9702 таблет на екран на допир на Android, компјутер, вклучување на кабел за напојување кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за електрична енергија PSU.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата