• Со попуст
  • Неодамнешно
Анти статичка нараквица Статички доказ за зглоб, силиконски лента за ленти за статички елиминатор, статички елиминатор, нараквица за есенско електростатско отстр?

Анти статичка нараквица Статички доказ за зглоб, силиконски лента за ленти за статички елиминатор, статички елиминатор, нараквица

 
DEN 104.00

Количината на стоката
Това е достапна

[Практична нараквица за статичко отстранување] : Ова е прилично практична анти -статичка нараквица статички доказ за рачен зглоб, може да помогне во балансирање на позитивните и негативните полнења преку силиконот што можат да содржат негативни јони и други енергетски елементи за да се елиминира статичката електрична енергија [Подобрување на спиењето] : Не само што е статиран отстранувач на ременот на зглобовите на зглобовите, практично за отстранување на статичката, туку може да помогне во подобрување на нераастенија, несоница, скратување на времето на спиење, зголемување на длабочината на времето на спиење, да го подобри квалитетот на спиењето. [Удобно носење] : Овој статички отстранувач на ременот на зглобовите на зглобот, прифаќа мек силиконски материјал пријателски за кожа, кој е прилично мек и мазен, удобен за носење, исто така е прилагодлив за различни потреби, погоден за жени жени. [Сигурен за квалитет] : Оваа нараквица за електростатско отстранување е изработена од квалитетен дебел силиконски материјал, кој не само што е удобен за носење, туку има и голема јачина и отпорност на абење, тешко да се пробие или деформира, вода и временски услови, може да се користи во домот канцеларија или надвор, издржлив и сигурен за да се користи за долг живот. [Стилски дизајн] : Овој појас за ленти за зглобови е практичен за отстранување на статичката и подобрување на здравата состојба, исто така има исклучителен изглед, стилски дизајн, темно жолто сина 3 бои за да ги изберете. [Практична нараквица за статичко отстранување] : Ова е прилично практична анти -статичка нараквица статички доказ за рачен зглоб, може да помогне во балансирање на позитивните и негативните полнења преку силиконот што можат да содржат негативни јони и други енергетски елементи за да се елиминира статичката електрична енергија. [Подобрување на спиењето] : Не само што е статиран отстранувач на ременот на зглобовите на зглобовите, практично за отстранување на статичката, туку може да помогне во подобрување на нераастенија, несоница, скратување на времето на спиење, зголемување на длабочината на времето на спиење, да го подобри квалитетот на спиењето. [Удобно носење] : Овој статички отстранувач на ременот на зглобовите на зглобот, прифаќа мек силиконски материјал пријателски за кожа, кој е прилично мек и мазен, удобен за носење, исто така е прилагодлив за различни потреби, погоден за жени жени.


Клучни карактеристики

Item Type:
Anti Static Wrist Strap
Material:
Silicone
Suitable People:
Men, women, elderly, children
Package List:
1 x Anti Static Wrist Strap :

Слични производи во категоријата