• Со попуст
  • Неодамнешно
КУТИЈА ЗА Складирање ШМИНКА XJJZS, Кутија За Складирање На Работната Површина, Кутија За Складирање На Домашна Канцеларија, Кутија За Складирање На Апарати За Домаќи?

КУТИЈА ЗА Складирање ШМИНКА XJJZS, Кутија За Складирање На Работната Површина, Кутија За Складирање На Домашна Канцеларија, Кутија

 
DEN 238.40

Количината на стоката
Това е достапна

Пластичен материјал, здрав и еколошки, лесен за чистење и издржлив Зачекорените шест прегради се сортирани и организирани, што е погодно за складирање и брз пристап. Рабовите и аглите се полирани и лизгави, изработката е извонредна, но и безбедна, а раката се чувствува удобно. Долната подлога е дизајнирана да спречи стабилност и издржливост. Цел : погоден е за дневна соба, спална соба, бања, биро, маса за облекување. Складирањето на сите работи е убаво и практично, што го прави домот поуреден и повеќенаменски. Пластичен материјал, здрав и еколошки, лесен за чистење и издржлив. Зачекорените шест прегради се сортирани и организирани, што е погодно за складирање и брз пристап. Рабовите и аглите се полирани и лизгави, изработката е извонредна, но и безбедна, а раката се чувствува удобно. Долната подлога е дизајнирана да спречи стабилност и издржливост. Цел : погоден е за дневна соба, спална соба, бања, биро, маса за облекување. Складирањето на сите работи е убаво и практично, што го прави домот поуреден и повеќенаменски. Пластичен материјал, здрав и еколошки, лесен за чистење и издржлив.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата