• Со попуст
  • Неодамнешно
SYH&засилувач;Aqye Тапа Продолжување Со Филтер 360° Ротирачки Тапа Туш Прилог Аератор Заштеда На Вода Филтер Кујна Вода Спреј Режими Славина Вода Заштеда За Кујна И Бањ?

SYH&засилувач;Aqye Тапа Продолжување Со Филтер 360° Ротирачки Тапа Туш Прилог Аератор Заштеда На Вода Филтер Кујна Вода Спреј Режими Славина

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Пвц цевката има добра флексибилност, може да се ротира 360°, удобен и практичен за чистење на мијалникот Конекторот за инсталација е еластичен производ кој може да го прошири калибарот, погоден за различни славини со различни големини. Кога инсталацијата е тесна, можете да нанесете детергент, сапун или други лубриканти на интерфејсот и може лесно да се инсталира. Висококвалитетната пвц цевка е отпорна на киселина и алкали, отпорна на триење и има добра еластичност. Главата на славината е цврста и издржлива. Добар излез на вода, мазен и фин излез на вода, без прскање. Пвц цевката има добра флексибилност, може да се ротира 360°, удобен и практичен за чистење на мијалникот. Конекторот за инсталација е еластичен производ кој може да го прошири калибарот, погоден за различни славини со различни големини. Кога инсталацијата е тесна, можете да нанесете детергент, сапун или други лубриканти на интерфејсот и може лесно да се инсталира. Висококвалитетната пвц цевка е отпорна на киселина и алкали, отпорна на триење и има добра еластичност. Главата на славината е цврста и издржлива.


Клучни карактеристики

Item Type:
Water Saving Faucet Head
approximate weight 79 g/2.8 ounces:
Material:
ABS+PVC
Product Size:
Approx. 5.8 x 4.5 x 18.6 cm/2.3 x 1.8 x 7.3 inch
Package list:
1 x Water Saving Faucet Head:
1 x clasp :

Слични производи во категоријата