• Со попуст
  • Неодамнешно
Заклучување на влезната врата од врата на Carivia RV, Влез на вратата на вратата на RV, метални заклучувања на вратите на метални клучеви за кампер за патувања, RV без закл?

Заклучување на влезната врата од врата на Carivia RV, Влез на вратата на вратата на RV, метални заклучувања на вратите на метални клучеви за

 
DEN 1775.84

Количината на стоката
Това е достапна

Почетна лозинка : 1234 одговара на големината на пресекот : 3,75 "x 2,75" x 1. Опсег на далечински управувач на FOB : 49 стапки. Материјал : Забелешка за легура на цинк максималното растојание за безжична контрола е околу 15м/49ft. Параметар : Ова заклучување на вратата погодна за отворот околу 3,75инх x 2,75inch x 1.5inch (висок x широк x длабок), пакетот вклучува две различни должини на завртки за да ги задоволи вашите различни потреби за дебелина на вратата. Ве молиме проверете ја големината и стилот на заклучување со вашиот RV кампер пред да купите. Лесно за инсталирање : Пакетот ги вклучува сите додатоци и упатството на корисникот, можете лесно да го инсталирате; само следете ги чекорите во упатството, ќе ја поставите лозинката за неколку минути; ова заклучување на вратата обезбеди безбедност на вашето семејство и предмети. Апликација : Комплетите за заклучување на вратите се дизајнирани за влез без клуч на RV, може да се контролира далечински со далечински управувач или клучен код што се користи во RVS, механички багаж, камиони, автобуси, јахти. Издржлив материјал : материјалот за легура на цинк обезбедува заклучување на вратата потрајни и водоотпорни, школка е изработена од најлонски материјал што го враќа пламенот, огноотпорен, отпорност на абење, отпорна на корозија што може да се справи со груби околини на отворено. Три методи за отклучување : FOB за далечински управувач, тастатура за лозинка, мачанички клуч Три начини за внесување на вашиот RV кои се многу погодни; забележете дека максималното растојание за безжична контрола е околу 15м/49ft. Параметар : Ова заклучување на вратата погодна за отворот околу 3,75инх x 2,75inch x 1.5inch (висок x широк x длабок), пакетот вклучува две различни должини на завртки за да ги задоволи вашите различни потреби за дебелина на вратата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата