• Со попуст
  • Неодамнешно
Инсталатор за прицврстувачи на прицврстувачи, алатка за инсталирање на занаетчиски занаетчиски занаетчиски занаетчиски занаетчиски занаетчиски прицврстувачи с?

Инсталатор за прицврстувачи на прицврстувачи, алатка за инсталирање на занаетчиски занаетчиски занаетчиски занаетчиски занаетчиски занаетчиски

 
DEN 1257.60

Количината на стоката
Това е достапна

Користење на квалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, издржлив, анти-рист и антикорозија Опремено со бази, издржлив за долг животен век, корисен и практичен за DIY кожа занает. Површината доаѓа со нишка, поседува удобен зафат за рака, не лизгање, лесно за да ја користите. Содржи различни алатки, може да се користат за удирање, инсталација, цврста и издржлива. Овој сет за инсталација на прицврстувачи за прицврстување е преносен, лесен за носење, складирање и место. Користење на квалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, издржлив, анти-рист и антикорозија. Опремено со бази, издржлив за долг животен век, корисен и практичен за DIY кожа занает. Површината доаѓа со нишка, поседува удобен зафат за рака, не лизгање, лесно за да ја користите. Содржи различни алатки, може да се користат за удирање, инсталација, цврста и издржлива. Овој сет за инсталација на прицврстувачи за прицврстување е преносен, лесен за носење, складирање и место. Овој сет за инсталација на прицврстувачи за прицврстување е преносен, лесен за носење, складирање и место2. Површината доаѓа со нишка, поседува удобен зафат за рака, не лизгање, лесно за да го користите3. Користење на квалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, издржлив, анти-рист и антикорозија4. Содржи најразлични алатки, може да се користат за удирање, инсталација, здрав и траен55.


Клучни карактеристики

Item Type:
Snap Fastener Installation Tool
Material:
Stainless steel
Round Hole Puncher Size:
Approx. 2.5mm / 0.1in
3mm / 0.12in:
Purpose:
Punching
Package List:
7 x Installation Tool:
2 x Round Hole Punch:
1 x 7-in-1 Base:
1 x Round Base:

Слични производи во категоријата