• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет За Прицврстување на Микро Вакуум plplaaoo, Мини Комплет За Прицврстување На Вакуум, 9 парчиња Мини Микро Правосмукалки Адаптер Алатка За Чистење Возила За Авто?

Комплет За Прицврстување на Микро Вакуум plplaaoo, Мини Комплет За Прицврстување На Вакуум, 9 парчиња Мини Микро Правосмукалки Адаптер

 
DEN 233.44

Количината на стоката
Това е достапна

●Премиум Материјали● Изработени од квалитетна пластика, цврста и издржлива, перформансите на НАШИТЕ мали делови за правосмукалка се неверојатни ●Лесен За Употреба Ова е високо-ефикасни и мулти-функционални алатки за микро-чистење поставени за да ви помогнат лесно чистење насекаде каде што нормалната правосмукалка е недостапна. Можете лесно да ја отстраните прашината од речиси насекаде во вашиот дом, како што се автомобили и мебел, итн. Quit Моделот Е Дизајниран За DC35 DC45 DC58 DC59 DC62 V6. ①Повеќенаменски се Препорачува за чистење автомобили, машини за шиење, електрични уреди итн. Ова е најдобрата алатка за чистење со правосмукалка досега. ①Апликација е Погодна за правосмукалка од 28мм или 35мм (потребен адаптер). Комплет за Прицврстување на микро Вакуум,Мини Комплет За Прицврстување На Вакуум, 9 парчиња Мини Микро Правосмукалки Адаптер Алатка За Чистење На Автомобилски Возила, за 28мм или 35мм (потребен адаптер) Правосмукалка Спецификација : Материјал : Пластика боја : како што е прикажано на сликата тежина : прибл. Листа на пакети 241 : 1 x Мини Адаптери За Правосмукалка За Автомобили Забелешка : ве Молиме имајте предвид дека новиот тип и стариот тип на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.


Клучни карактеристики

Material:
Plastic
Color:
as picture shown
Weight:
approx. 241g
Package List:
1 x Mini Car Vacuum Cleaner Adapters:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.  :

Слични производи во категоријата