• Со попуст
  • Неодамнешно
КОРПА ЗА Отпадоци ПАИФА, Пренослива Пластична Кеса За Закачување Ѓубре Кујна Торба За Отпадоци Решетка Кука Кабинет Вратата Назад Стил Ѓубре Кеси За Складирање Ба?

КОРПА ЗА Отпадоци ПАИФА, Пренослива Пластична Кеса За Закачување Ѓубре Кујна Торба За Отпадоци Решетка Кука Кабинет Вратата Назад

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Чист, Едноставен и Модерен Дизајн, Изработен од Издржливи Материјали Издржлив И Моќен, Со Едноставност на Цилиндрична Корпа за Отпадоци, Со Отворен Врв, Задолжителен За Модерни Домашни работи. Речиси Секој Простор (Вклучувајќи Бања, Спална Соба, Дневна Соба или Канцеларија) Додава Стилска Декорација, Со Чист И Елегантен Изглед, кој може да се Користи за Складирање Или Рециклирање На Отпадот. Пп Конструкција, Издржлива и Не Е Лесно Да се Оштети. Брзо И Лесно Поставување со Вшмукување Чаша И Погодно За Отстранување и Преместување. Инсталирајте го На Горниот Дел Од Шпоретот Кога Правите Подготовка За Складирање На Отпадот и Одржување На Мијалникот Чист и Уреден. Повеќенаменски Држач За Пластична Кеса За Кујна, Бања, Р. Вашето Задоволство Е Нашата Најголема Потрага. Ако Имате Какви било Прашања, Слободно Контактирајте Не, Ние ќе Ви Одговориме во Рок од 24 Часа.Име На Производот : Пренослива Пластична Кеса За Закачување Ѓубре1. Материјал : Пластика2. Метод На Инсталација : Вшмукување Чаша3. Големина : 18*17*2 cm Package Вклучува : 1 X Држач За Кеси за Ѓубре.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата