• Со попуст
  • Неодамнешно
5 основни микрофонски клипови за штандови 3 парчиња држач за клип на микрофон Универзален прилагодлив со 5/8 машки до 3/8 женски адаптер за завртки погоден за рачни ми?

5 основни микрофонски клипови за штандови 3 парчиња држач за клип на микрофон Универзален прилагодлив со 5/8 машки до 3/8 женски адаптер за завртки

 
DEN 175.84

Количината на стоката
Това е достапна

Мик клип за жици Овие се отпорни на прекин на микрофонски клипови изградени за да траат подолго време Анти-лизгање : Нашите микрофонски клипови се направени со материјали против лизгање за да се обезбедат овие микро-клипови безбедно да го држат вашиот скапоцен микрофон. Пакетот содржи : Пакетот вклучува 3 држачи за клип на микрофон (микрофон не е вклучен) и 3 завртки за адаптер за ореви. Нашиот микро -клип безбедно држи жични и безжични микрофони цврсто на место за погодност. Разновиден : 5 основен микрофон е разноврсен и добро прилагоден за разновиден спектар на рачни микрофони. Висококвалитетен материјал : Микро-клипот за жиците Овие се отпорни на пауза микро-клипови изградени за да траат подолго време. Анти-лизгање : Нашите микрофонски клипови се направени со материјали против лизгање за да се обезбедат овие микро-клипови безбедно да го држат вашиот скапоцен микрофон. Пакетот содржи : Пакетот вклучува 3 држачи за клип на микрофон (микрофон не е вклучен) и 3 завртки за адаптер за ореви. Нашиот микро -клип безбедно држи жични и безжични микрофони цврсто на место за погодност.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата