• Со попуст
  • Неодамнешно
Оперитакс 2 парчиња Сад За Складирање Чувар На Авокадо Чувар На Авокадо Чувар На Свежо Овошје Зеленчук Држач За Чување Контејнери За Кујна Фрижидер Организатор На ?

Оперитакс 2 парчиња Сад За Складирање Чувар На Авокадо Чувар На Авокадо Чувар На Свежо Овошје Зеленчук Држач За Чување Контејнери За Кујна

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Овој крцкав авокадо е дизајниран со висококвалитетни врски, лесен за отворање и затворање и лесен за употреба Строгиот предвремен дизајн, со силиконски запечатувачки прстен, ви овозможува да јадете свежо овошје во секое време. Запечатувачкиот прстен изработен од силиконски материјал е цврсто запечатен, а ефектот на запечатување е подобар. Внатрешните вдлабнати точки се дизајнирани за лесно складирање на авокадо. Овој производ прифаќа практичен дизајн на тока, кој има подобри перформанси на запечатување. Цврсто запечатен, лесен за отворање, едноставен за отворање и затворање и поудобен за вадење. Опис дали барате сад за свежо чување за вашите авокадо? Дали сеуште се борите да најдете убава кутија за складирање? Не двоумете се да ги погледнете нашите производи што можат да ги задоволат вашите потреби за чување авокадо. Овој крцкав авокадо е дизајниран со висококвалитетни врски, лесен за отворање и затворање и лесен за употреба. Карактеристики-Боја : како што е прикажано.- Материјал : ПП и силикон.- Големина : 14, 50Х11, 00Х8, 00см/ 5, 70Х4, 32Х3, 14инч.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата