• Со попуст
  • Неодамнешно
ВЕСЕЛИОТ ГОТВАЧ 200 Спакувајте 10оз Златни Сјајни Чаши За Забави, Пластични Чаши За Еднократна Употреба, Чаши За Еднократна Употреба Со Сјај Совршени За Свадба, Ден Н?

ВЕСЕЛИОТ ГОТВАЧ 200 Спакувајте 10оз Златни Сјајни Чаши За Забави, Пластични Чаши За Еднократна Употреба, Чаши За Еднократна Употреба

 
DEN 479.84

Количината на стоката
Това е достапна

Елегантен Изглед : ВЕСЕЛИОТ ГОТВАЧ 10оз Златен Сјај Пластичните Чаши се одлични за Милкшејк, Кашест Снег, Кашест Снег, Леден чај, Ладно Кафе, Замрзнати Коктели, Пиво, Ладен Пијалок, Сладолед, Меур Боба Чај, Лимонада И Секој Ладен Пијалок 100% Одделение За Храна : овие пластични чаши за еднократна употреба од 10 МЛ се изработени од издржлива висококвалитетна тешка пластика од 100% храна.пластика за повеќекратна употреба која е 100% рециклирана во веќе постоечкиот проток на отпад за рециклирање. Дизајн За еднократна употреба : овие златни чаши од 10 мл се спакувани во проѕирни кеси, секогаш можете да ги извадите во секое време и не ви треба многу време за чистење бидејќи само треба да ги фрлите по вашите настани. Повеќекратно Користени : Најдете Ги Овие чаши За еднократна употреба Совршени За, Пиење Алкохол, Мини Десерти, Падови, Угостителство, Игри За Забави, Украси, Плевене, Настани и Секојдневна Употреба. Услуга по продажбата : нашите пластични чаши од производство во транспортот се внимателно избрани, имаат строга контрола на квалитетот и се стремат да ги натераат купувачите да имаат добро патување за купување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата