• Со попуст
  • Неодамнешно
Лукин 4 Пакет Магнетна Гума За Суво Бришење, Гума За Бришење Табла, Гума За Стаклена Табла, Бесплатен Чистач За Табла од 3,4 мл * 2 Вклучени, За Употреба Во Училница, Дом?

Лукин 4 Пакет Магнетна Гума За Суво Бришење, Гума За Бришење Табла, Гума За Стаклена Табла, Бесплатен Чистач За Табла од 3,4

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

ЕФИКАСНО ЧИСТИ-гума за бришење На Табла изработена од врвни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и фини фланели; Најдобри резултати кога се користи со средството ЗА чистење ЛУКИН СИЛНА ГУМА За Бришење Со Сув МАГНЕТ Со вграден магнет, лесно се прицврстува на магнетни површини за практично чистење. ERGОНОМСКИ ДИЗАЈН-Закривен грб и заоблени агли кои уредно се вклопуваат во дланката. Лесен за разбирање, удобен за употреба. Повеќекратна Употреба-Магнетна сува гума за бришење брзо и лесно ги брише трагите оставени на површините како табли, стакло и табли за белешки. Идеален за училница, дом и канцеларија. БЕСПЛАТЕН ПОДАРОК-Две шишиња од 3,4 мл средство за чистење табла (ап сертификација, нетоксичен и низок мирис), Ефикасно го чисти тврдоглавото мастило за обележување со средството ЗА чистење ЛУКИН.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата