• Со попуст
  • Неодамнешно
Renslat таблета стојат алуминиумски десктоп прилагодлив штанд за преклопување 360 ° држач за вртење

Renslat таблета стојат алуминиумски десктоп прилагодлив штанд за преклопување 360 ° држач за вртење

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

- Направено од врвен материјал, овој лаптоп штанд е издржлив и безбеден за употреба - Дизајн на стенд на лаптоп со преклопување, преносен и нема да заземе многу простор. - Ергономски дизајн, подобрување на визуелниот агол и опуштете се на цервикалниот пршлен. - Големата површина, шуплива дизајн ја зголемува циркулацијата на воздухот, така што компјутерот не е лесен за топол. - Силен капацитет на оптоварување и стабилен центар на гравитација. - Направено од врвен материјал, овој лаптоп штанд е издржлив и безбеден за употреба. - Дизајн на стенд на лаптоп со преклопување, преносен и нема да заземе многу простор. - Ергономски дизајн, подобрување на визуелниот агол и опуштете се на цервикалниот пршлен. - Големата површина, шуплива дизајн ја зголемува циркулацијата на воздухот, така што компјутерот не е лесен за топол. - Силен капацитет на оптоварување и стабилен центар на гравитација. - Направено од врвен материјал, овој лаптоп штанд е издржлив и безбеден за употреба. Циркулацијата така што компјутерот не е лесен за топол. Производот, ве молиме контактирајте ме, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа и ќе ви дадеме задоволителен одговор.


Клучни карактеристики

- Color:
Silver.
- Material:
Aluminum alloy, silicon.
Package Included:
1* Computer stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm. :

Слични производи во категоријата