• Со попуст
  • Неодамнешно
5 парчиња Моментално Копче За Притискање, Индустриски Прекинувачи Прекинувачи За Копчиња Прекинувач Тркалезно Капаче Метално Автоматско Ресетирање Ултра Тенок В?

5 парчиња Моментално Копче За Притискање, Индустриски Прекинувачи Прекинувачи За Копчиња Прекинувач Тркалезно Капаче Метално Автоматско Ресетирање

 
DEN 195.04

Количината на стоката
Това е достапна

Терминали за Стегач За завртки : прекинувачот За Моментално притискање прифаќа терминали за стегач за завртки, не е потребно лемење Доказ за 'Рѓа : Изработен од одличен материјал од нерѓосувачки челик, издржлив, водоотпорен, отпорен на' рѓа, овозможува да се користи во влажни или правливи средини. Практично Одржување : Поседуваат добар квалитет и долг работен век, поддржуваат практично чистење и одржување. Старт Стоп Контрола : метален прекинувач за притискање може да го контролира стартувањето и запирањето на разни уреди, многу практични. Широки Апликации : Широко користени во автомобили, камиони, бродови, системи за палење, ѕвона на вратите во домаќинството и други уреди за моментални прекинувачи. Терминали за Стегач За завртки : прекинувачот За Моментално притискање прифаќа терминали за стегач за завртки, не е потребно лемење. Доказ за 'Рѓа : Изработен од одличен материјал од нерѓосувачки челик, издржлив, водоотпорен, отпорен на' рѓа, овозможува да се користи во влажни или правливи средини. Практично Одржување : Поседуваат добар квалитет и долг работен век, поддржуваат практично чистење и одржување. Старт Стоп Контрола : метален прекинувач за притискање може да го контролира стартувањето и запирањето на разни уреди, многу практични. Широки Апликации : Широко користени во автомобили, камиони, бродови, системи за палење, ѕвона на вратите во домаќинството и други уреди за моментални прекинувачи. Како Да Се користи : 1. Вклучете го напојувањето, притиснете го прекинувачот, копчето е вдлабнато и уредот се вклучува + светлото на копчето е вклучено 2.


Клучни карактеристики

Item Type:
Momentary Push Button Switch
Material:
Stainless steel
Specification:
Approx. 16mm / 0.6in
Button Stroke:
≤ Approx. 0.5mm / 0.02in
Insulation Resistance:
≥50mΩ
Contact Resistance:
≤50mΩ
Operation Type:
Self reset
Contact Form:
One normally open
Connection Method:
Soldering feet
Purpose:
Used to control the start and stop of various equipment
Applicable Scenarios:
Widely used in devices that use instantaneous switches such as automobiles, trucks, ships, ignition systems, household doorbells, etc.
Package List:
5 x Momentary Push Button Switch :

Слични производи во категоријата