• Со попуст
  • Неодамнешно
Цреша дрво за грабнување на главата на главата на главата на главата на главата на главата, за замена на кертриџот за фонографски држач за глава на главата на глава?

Цреша дрво за грабнување на главата на главата на главата на главата на главата на главата, за замена на кертриџот за фонографски држач

 
DEN 323.84

Количината на стоката
Това е достапна

Одлична замена за старата глава на вашиот рекордер Касети со висококвалитетна легура, мала тежина, не-магнетна, точна големина, силна и издржлива. Универзална фоно -глава на глава, погодна за разни фоно. Дизајнирано од оваа лесна и издржлива глава е долготрајна. Лесен за употреба, едноставниот дизајн на главата ви овозможува да го вклучите во повеќето грамофони. Одлична замена за старата глава на вашиот рекордер. Касети со висококвалитетна легура, мала тежина, не-магнетна, точна големина, силна и издржлива. Универзална фоно -глава на глава, погодна за разни фоно. Дизајнирано од оваа лесна и издржлива глава е долготрајна. Лесен за употреба, едноставниот дизајн на главата ви овозможува да го вклучите во повеќето грамофони. Опис : 100% нова и високо квалитетна карактеристика : Одлична замена за старата глава на вашиот рекордер. Касети со висококвалитетна легура, мала тежина, не-магнетна, точна големина, силна и издржлива. Универзална фоно -глава на глава, погодна за разни фоно. Дизајнирано од оваа лесна и издржлива глава е долготрајна. Лесен за употреба, едноставниот дизајн на главата ви овозможува да го вклучите во повеќето грамофони. Собрани со чист бакарен кабел за сигнали со четири бои, ракав за заштита на животната средина без халоген, за да се разликува звучен канал, рачно лемење без олово, не е лесно да се оштети.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата