• Со попуст
  • Неодамнешно
Нерѓосувачки Челик Прав Агол Алуминиум Рачка Чекан, Отворено Шатор Удел Чекан Мултифункционален Зграда Кампување Чекан За Копање Дупки, Влечење Остатоци, Отворањ?

Нерѓосувачки Челик Прав Агол Алуминиум Рачка Чекан, Отворено Шатор Удел Чекан Мултифункционален Зграда Кампување Чекан За Копање Дупки, Влечење

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

ГЛАВА од нерѓосувачки ЧЕЛИК : овој чекан за кампување има глава од нерѓосувачки челик со текстуриран дизајн кој обезбедува голема површина на отпор и сила ДИЗАЈН НА РОГОВИ ОД БИК : овој чекан за шатор е дизајниран со рогови од бикови, кои можат да се користат за копање дупки, влечење остатоци, отворање шишиња со пиво итн. АЛУМИНИУМСКА РАЧКА и ФИКСНА ЛЕНТА : овој чекан за влог има алуминиумска рачка за да обезбеди безболно искуство со чекан. Со фиксен ремен за да се спречи случајно паѓање за да се обезбеди безбедност. БРЗО и УДОБНО : главата на чеканот може брзо да ги зачукува клинците во земјата. И куката може лесно да ги извлече колците од шаторот од земјата. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : дупките и куките на шаторските колци ви овозможуваат лесно да го врзувате јажето за шатор, а исто така погодно да ги извлечете со чекан за шатор. Септпента бренд нуди различни електронски 3с производи како што се компјутери, Телевизори, мобилни телефони, слушалки, електронски албуми, конзоли за игри, звучници, мрежни картички, полначи и така натаму. Ние исто така нудиме разновидна опрема за камера, индустриска опрема, опрема на отворено, детски играчки, материјали за миленичиња, материјали за земјоделски машини итн.


Клучни карактеристики

Item Type:
Stainless Steel Right Angle Aluminum Handle Hammer
Material:
Aluminum, Stainless Steel
Weight:
Approx. 280g / 9.9oz
Product Size:
Approx 31x9x3cm / 12.2x3.5x1.2in
Usage Scenarios:
Outdoor Tools
Package List:
1 x Hammer:

Слични производи во категоријата