• Со попуст
  • Неодамнешно
ДЕНЕРАС Лендсејд Четка За Тоалет Со Долга Рачка,Самочистечка Силиконска Четка за Тоалет,Чистач На Тоалети Во Форма На Палка За Голф 360, Ѕидна Силиконска Четка За То?

ДЕНЕРАС Лендсејд Четка За Тоалет Со Долга Рачка,Самочистечка Силиконска Четка за Тоалет,Чистач На Тоалети Во Форма На Палка За

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

[Исчистете Го Секој Агол] : уникатниот дизајн на главата на четката е триаголен, и секој агол одговара на тоалетот Може длабоко да го исчисти секој агол од тоалетот. лесно за чистење на аглите и темните жлебови. [ Заштеда на време] : влакната на четката направени од висококвалитетни тпр материјали нема да предизвикаат оштетување на застаклениот тоалет. Косата не е лесно да се заплетка, а домашните работи се полесни. [Лесно За Чистење] : Четката За Тоалет Со Долга Рачка не е леплива за косата, а нечистотијата на четката ќе биде чиста веднаш штом ќе се исплакне, а нечистотијата нема да остане, чиста и хигиенска!. [Брзо И Лесно] : Најдобри резултати за чистење во една операција, долгата рачка го олеснува чистењето. Може ефикасно да се исчисти без да ја зароби нечистотијата и водата помеѓу влакната. [Широко Примена] : оваа тоалетна четка од нов тип не е само за тоалетни чинии, туку и за мијалник за чистење, мијалници и кади! Работи за секоја декорација на бања, погодна за семејни бањи, станови, студентски домови, кабини Р. [Исчистете Го Секој Агол] : уникатниот дизајн на главата на четката е триаголен, и секој агол одговара на тоалетот. Може длабоко да го исчисти секој агол од тоалетот. лесно за чистење на аглите и темните жлебови. [ Заштеда на време] : влакната на четката направени од висококвалитетни тпр материјали нема да предизвикаат оштетување на застаклениот тоалет. Косата не е лесно да се заплетка, а домашните работи се полесни. [Лесно За Чистење] : Четката За Тоалет Со Долга Рачка не е леплива за косата, а нечистотијата на четката ќе биде чиста веднаш штом ќе се исплакне, а нечистотијата нема да остане, чиста и хигиенска!. [Брзо И Лесно] : Најдобри резултати за чистење во една операција, долгата рачка го олеснува чистењето. Може ефикасно да се исчисти без да ја зароби нечистотијата и водата помеѓу влакната. [Широко Примена] : оваа тоалетна четка од нов тип не е само за тоалетни чинии, туку и за мијалник за чистење, мијалници и кади! Работи за секоја декорација на бања, погодна за семејни бањи, станови, студентски домови, кабини Р.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата