• Со попуст
  • Неодамнешно
Cm Mzy LED Знак За Излез Со Светла За Итни Случаи, Светла За Излезни Знаци Со Резервна Копија На Батеријата, Светла За Излез За Итни Случаи Со Црвена Буква Со Две Прилаго?

Cm Mzy LED Знак За Излез Со Светла За Итни Случаи, Светла За Излезни Знаци Со Резервна Копија На Батеријата, Светла За Излез За Итни

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Us_ US СТАНДАРД®Изработен Од термопластичен материјал обликуван Со Вбризгување, отпорен на пламен UL-94 V-0, продолжува да работи во случај на пожар или земјотрес Супер светла СО знак ЗА ИЗЛЕЗ од црвена буква СЕ видливи до 100 стапки подалеку и играат улога за предупредување за итни случаи. ✮●ЕФИКАСНО И ДОЛГОТРАЈНО ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА € led светла за излез за итни случаи вградена ni-Cd 3.6 V резервна батерија обезбедува минимум 90 минути итно работење за време на прекин на електричната енергија и безбедно за полнење. 120в - 277В АЦ универзална напонска операција за широки места. ✮●ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА+3 опции за монтирање за овој комерцијален осветлен излез достапни се знаци : горна монтажа, странична монтажа и задна монтажа (вклучена крошна). Погоден за надворешни и внатрешни општи места. МОНТАЖНИТЕ ДЕЛОВИ се спакувани во Куќиштето. Ве молиме отворете ЈА ИЗЛЕЗНАТА плоча пред инсталацијата. ✮●АПЛИКАЦИЈА СО ШИРОК ОПСЕГ●овој знак за излез со батерија со двојно лице е широко користен во комерцијални објекти за да обезбеди осветлување во различни позиции како што се канцелариски згради, излезни врати или скали во училишта, цркви, болници,менза,комерцијална зграда и индустриска зграда. ✮●БЕЗБЕДНОСНА ГАРАНЦИЈА QM MZY усвојува ВРВЕН LED И напреден оптички дизајн, посветен на создавање на најдобро искуство за осветлување за вас. Нашиот црвен знак за излез од пожар со резервна копија на батеријата со УЛ наведени, безбедноста и сигурноста се загарантирани со 5 години гаранција. Us_ US СТАНДАРД®Изработен Од термопластичен материјал обликуван Со Вбризгување, отпорен на пламен UL-94 V-0, продолжува да работи во случај на пожар или земјотрес. Супер светла СО знак ЗА ИЗЛЕЗ од црвена буква СЕ видливи до 100 стапки подалеку и играат улога за предупредување за итни случаи. ✮●ЕФИКАСНО И ДОЛГОТРАЈНО ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА € led светла за излез за итни случаи вградена ni-Cd 3.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата