• Со попуст
  • Неодамнешно
Камера за анализа на Mydlo Iris Analysation, автоматски фокус на автоматски фокус 12 милиони висока резолуција USB2.0 интерфејс ирископ дијагностичка камера за очи со HD 30X IRIS леќ?

Камера за анализа на Mydlo Iris Analysation, автоматски фокус на автоматски фокус 12 милиони висока резолуција USB2.0 интерфејс ирископ дијагностичка

 
DEN 1432.00

Количината на стоката
Това е достапна

Function Функција на детектор на ирис】 Камерата Ирис може да се користи како ваш личен здравствен менаџмент за да ви обезбеди преглед на вашето здравје или како приватен нутриционист за да ви обезбеди професионален и ефикасен совет за исхрана 【HD слика】 сензор за висока резолуција, може да го прикаже статусот на ирис точно и брзо. Опремено со посветен процесор за слика на DSP и оптички стабилизатор на слика, може да ви обезбеди најјасните дијагностички слики во боја на ирис досега. 【Лесно е да се работи】 Поврзете се директно со компјутерот, не е потребен USB возач. Светлината на светлината и фокусот може да се прилагоди со прекинувачот на рачката. Камерата за инспекција на очите на Ирис е без софтвер за возач, компатибилен со оперативните системи Windows 10, 8, 7, XP, Vista. Помогнете да ја подобрите физичката состојба на вашето или вашето семејство. System Систем за професионална анализа】 Оптички + дигитален систем за набудување на ирис го содржи најновиот софтвер за анализа на ирис за да ја провери физичката состојба, да помогне во дијагностицирање и спречување на многу болести. Можете лесно да споредите фотографии по снимањето. 【Мулти-поле апликација】 Може да се користи во центри за управување со здравствени услуги, клиники, продавници за здравствени производи и други места. Помогнете им на луѓето рано да ги идентификуваат потенцијалните здравствени кризи. Function Функција на детектор на ирис】 Камерата Ирис може да се користи како ваш личен здравствен менаџмент за да ви обезбеди преглед на вашето здравје или како приватен нутриционист за да ви обезбеди професионален и ефикасен совет за исхрана. 【HD слика】 сензор за висока резолуција, може да го прикаже статусот на ирис точно и брзо. Опремено со посветен процесор за слика на DSP и оптички стабилизатор на слика, може да ви обезбеди најјасните дијагностички слики во боја на ирис досега. 【Лесно е да се работи】 Поврзете се директно со компјутерот, не е потребен USB возач. Светлината на светлината и фокусот може да се прилагоди со прекинувачот на рачката. Камерата за инспекција на очите на Ирис е без софтвер за возач, компатибилен со оперативните системи Windows 10, 8, 7, XP, Vista. Помогнете да ја подобрите физичката состојба на вашето или вашето семејство. System Систем за професионална анализа】 Оптички + дигитален систем за набудување на ирис го содржи најновиот софтвер за анализа на ирис за да ја провери физичката состојба, да помогне во дијагностицирање и спречување на многу болести. Можете лесно да споредите фотографии по снимањето. 【Мулти-поле апликација】 Може да се користи во центри за управување со здравствени услуги, клиники, продавници за здравствени производи и други места. Помогнете им на луѓето рано да ги идентификуваат потенцијалните здравствени кризи.


Клучни карактеристики

Name:
iris scan analyzer
Model:
9811U/9822U
Maximum resolution:
4032*3024
Pixel:
12MP
Packaging size:
36x26x14 cm
Weight:
2.5kg
Package includes:
1*Iris detector
I am very happy that you can visit my shop, I wish you a one-stop shopping, happy shopping! :

Слични производи во категоријата