• Со попуст
  • Неодамнешно
Keentech рутер за клучеви на клучот со 1/4 Shank, 1/2 Дијаметар на сечење, 3/8 Длабочина за сечење, битови на рутерот за клучеви за индустриско одделение за почетници и експерт?

Keentech рутер за клучеви на клучот со 1/4 Shank, 1/2 Дијаметар на сечење, 3/8 Длабочина за сечење, битови на рутерот за клучеви

 
DEN 239.84

Количината на стоката
Това е достапна

【BITS KEENTECH KEYHOLE ROUTER BITS】 1/4 "Shank X 3/8" Дијаметар на сечење x 3/8 "Длабочина на сечење x 1-3/4" целосна должина 【Одлично сечење - парчиња рутер за клучеви за клучеви се прецизни алатки за сечење дрва кои произведуваат чисти, точни намалувања секој пат. Ова ги прави идеални за создавање на слотови и жлебови со професионален изглед во дрво и сите видови на материјали за композиции. 【Широка апликација】 Bits Keentech Keyhole Router се разноврсни алатки што можат да се користат за најразлични апликации, вклучително и висечки слики, огледала и полици, како и создавање декоративни слотови за клучеви во мебел и други дрвени предмети. 【Дополнителна издржливост】 Во кои има K12 микро-зрна волфрам карбид лопати за поостри, подолги рабови, правејќи ја обработката на дрво поедноставно и измазнето. Битовите на рутерот Keentech Keyhole се дизајнирани да ги издржат строгостите на тешка употреба, обезбедувајќи долготрајни перформанси и сигурност. 【Пријателски за корисниците】 Битовите на рутерот за клучеви Keentech се дизајнирани да бидат лесни за употреба, дури и за почетници. Едноставно прикачете го малку на вашиот рутер, прилагодете ги поставките за длабочина и брзина и започнете со сечење. 【BITS KEENTECH KEYHOLE ROUTER BITS】 1/4 "Shank X 3/8" Дијаметар на сечење x 3/8 "Длабочина на сечење x 1-3/4" целосна должина. 【Одлично сечење - парчиња рутер за клучеви за клучеви се прецизни алатки за сечење дрва кои произведуваат чисти, точни намалувања секој пат. Ова ги прави идеални за создавање на слотови и жлебови со професионален изглед во дрво и сите видови на материјали за композиции. 【Широка апликација】 Bits Keentech Keyhole Router се разноврсни алатки што можат да се користат за најразлични апликации, вклучително и висечки слики, огледала и полици, како и создавање декоративни слотови за клучеви во мебел и други дрвени предмети.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата