• Со попуст
  • Неодамнешно
Cabilock Desktop Stand Desktop Stand Tabletop Ad држач за рекламни мени приказ на решетката самостојна слика за знак на етикета за етикета за свадбеници Домашен ресторан бел слика за сл?

Cabilock Desktop Stand Desktop Stand Tabletop Ad држач за рекламни мени приказ на решетката самостојна слика за знак на етикета за етикета

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Креативниот држач може да се користи за одржување на менито, сметката, белешката, хартијата, картичката за име, итн Прекрасната изработка ги обезбедува деликатните детали и креативниот изглед. Премиум материјал со фино изработка за трајна и повторна употреба. Оваа деликатна дека е доволна за вашето држење и декорација. Погодно за сите видови на прилики, како што се фестивалска забава, роденден, свадба, итн. Креативниот држач може да се користи за одржување на менито, сметката, белешката, хартијата, картичката за име, итн. Прекрасната изработка ги обезбедува деликатните детали и креативниот изглед. Премиум материјал со фино изработка за трајна и повторна употреба. Оваа деликатна дека е доволна за вашето држење и декорација. Погодно за сите видови на прилики, како што се фестивалска забава, роденден, свадба, итн. Опис Ова е држач за знаци на цени, премиум акрилик и пластичен материјал за траен и практичен за употреба. Иако е едноставно во дизајнот, толку е практично кога го користите. Погоден за деловна изложба, продавници, ресторани, продавници за мало, супермаркети.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата