• Со попуст
  • Неодамнешно
Наместо Памук за Чистење ,Влошки За Отстранување Шминка За Повеќекратна Употреба, Прекрасен Стил на Цвеќе, Заштита на Животната средина И Удобност+ Сунѓер за Шминк?

Наместо Памук за Чистење ,Влошки За Отстранување Шминка За Повеќекратна Употреба, Прекрасен Стил на Цвеќе, Заштита на Животната средина И Удобност+

 
DEN 303.84

Количината на стоката
Това е достапна

Памучни Влошки За Повеќекратна Употреба 4 парчиња подлога, 4 Бои и Големина (15мм*111мм)Бесплатен 2 Сунѓер За Шминка, Може Да помогне во Шминкањето, Да Избегне Директна Примена Со Рака и Да Создаде природна и Почиста Шминка. ®Еднократно употребливи влошки за отстранување шминка еднократно перење, Лесно Може Да се Мијат Рачно или Машина за Перење. Исушете И Висат во Бањата. Ве Молиме Не Користете Белило. Нека Се Исуши Природно. Памучни Влошки за Лице За Повеќекратна употреба. Таа е Погодна за сите Типови На Кожа. Може Да се Користи Заедно Со Чиста Вода или Средство за Чистење Лице, влошки за Отстранување Шминка или Масло за Да Се Постигне Подобар Ефект на Чистење. ●Мултифункционални Q Висококвалитетни Двострани Влошки За Шминка За Отстранување, Може да Се Користат На Лицето, Шминка За Очи, Отстранувач на Шминка за кармин, Вратот, Задниот Дел на Ушите, А Исто Така, Погодни за Патување. €Еко-Пријателски} Овие Влошки За Отстранување Шминка Еднократно Се Перат . Секоја Таблета Може Да се Користи 200 Пати, може Да Ја Намали Прекумерната Употреба На Алатки За Отстранување Шминка за Еднократна Употреба,. ●Зелен Век На Траење ● Влошки За Отстранување Шминка Од Микрофибер За Повеќекратна Употреба, влошки за отстранување шминка за повеќекратна употреба што може да се перат, за Да Се Постигне Стандард На Живот Со Низок Јаглерод. Памучни Влошки За Повеќекратна Употреба 4 парчиња подлога, 4 Бои и Големина (15мм*111мм).Бесплатен 2 Сунѓер За Шминка, Може Да помогне во Шминкањето, Да Избегне Директна Примена Со Рака и Да Создаде природна и Почиста Шминка. ®Еднократно употребливи влошки за отстранување шминка еднократно перење, Лесно Може Да се Мијат Рачно или Машина за Перење. Исушете И Висат во Бањата. Ве Молиме Не Користете Белило. Нека Се Исуши Природно. Памучни Влошки за Лице За Повеќекратна употреба. Таа е Погодна за сите Типови На Кожа. Може Да се Користи Заедно Со Чиста Вода или Средство за Чистење Лице, влошки за Отстранување Шминка или Масло за Да Се Постигне Подобар Ефект на Чистење. ●Мултифункционални Q Висококвалитетни Двострани Влошки За Шминка За Отстранување, Може да Се Користат На Лицето, Шминка За Очи, Отстранувач на Шминка за кармин, Вратот, Задниот Дел на Ушите, А Исто Така, Погодни за Патување. €Еко-Пријателски} Овие Влошки За Отстранување Шминка Еднократно Се Перат . Секоја Таблета Може Да се Користи 200 Пати, може Да Ја Намали Прекумерната Употреба На Алатки За Отстранување Шминка за Еднократна Употреба,.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата