• Со попуст
  • Неодамнешно
Електрични Контрола Три Начин Хидраулични Насочен Вентил Прирачник И Електрични Две Контроли Подарок Конектор Автомобил Додатоци

Електрични Контрола Три Начин Хидраулични Насочен Вентил Прирачник И Електрични Две Контроли Подарок Конектор Автомобил Додатоци

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

​1 Хидрауличниот повеќенасочен вентил ја прифаќа структурата на слајд вентилот и целокупниот дизајн.Постојат два режима : електрична контрола и рачна контрола.Режимот на електрична контрола е да го помине хидрауличното масло во контролната комора. Обратното се контролира со отворање и затворање на електромагнетниот вентил. На овој начин, јадрото на вентилот нема да биде заглавено.Електромагнетниот вентил може да соработува со безжичниот далечински управувач. Можеме да произведуваме според барањата на клиентите. Поддршка за прилагодување. Ние испорачуваме стоки на време. Магацинот во странство ќе пристигне за 5 дена. Просечното време на пристигнување на директната пошта е 12 дена. Хидрауличниот повеќенасочен вентил ја прифаќа структурата на слајд вентилот и целокупниот дизајн.Постојат два режима : електрична контрола и рачна контрола.Режимот на електрична контрола е да го помине хидрауличното масло во контролната комора. Обратното се контролира со отворање и затворање на електромагнетниот вентил. На овој начин, јадрото на вентилот нема да биде заглавено.Електромагнетниот вентил може да соработува со безжичниот далечински управувач. Можеме да произведуваме според барањата на клиентите. Поддршка за прилагодување. Ние испорачуваме стоки на време. Магацинот во странство ќе пристигне за 5 дена. Просечното време на пристигнување на директната пошта е 12 дена. Ние сме професионален производител на вентили. Секогаш сте добредојдени да се консултирате со нас. Ние сме професионален производител на вентили. Искрено покануваме агенти од целиот свет. Опис на производот на хидрауличен повеќенасочен вентил 1. Хидрауличниот повеќенасочен вентил ја прифаќа структурата на слајд вентилот и целокупниот дизајн.Постојат два режима : електрична контрола и рачна контрола. Притисокот на прелевање може да се постави според барањата на клиентот, а стандардниот фабрички притисок е 20 MPa.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата