• Со попуст
  • Неодамнешно
Хајзоки Држач За Мобилен Телефон, Преклоплив ,onomономски Дизајн, Мала Големина И Лесен, Прилагодлив Држач За Држач За Десктоп Преклопен Држач За Лице За Огледало За ?

Хајзоки Држач За Мобилен Телефон, Преклоплив ,onomономски Дизајн, Мала Големина И Лесен, Прилагодлив Држач За Држач За Десктоп Преклопен Држач

 
DEN 1329.60

Количината на стоката
Това е достапна

Преклоплив, лесен и лесен за носење, погоден и за домашна и за канцелариска употреба Ergономски дизајн, златен сооднос на визуелен агол, поудобно за употреба. До портата за полнење на уредот сеуште може целосно да се пристапи кога ќе се стави на држачот. Мала големина и лесна, лесна за носење и можете да уживате во неа во секое време и насекаде. Постојат две бои од кои можете да изберете, исполнувајќи ги вашите различни преференции. Преклоплив, лесен и лесен за носење, погоден и за домашна и за канцелариска употреба. Ergономски дизајн, златен сооднос на визуелен агол, поудобно за употреба. До портата за полнење на уредот сеуште може целосно да се пристапи кога ќе се стави на држачот. Мала големина и лесна, лесна за носење и можете да уживате во неа во секое време и насекаде. Постојат две бои од кои можете да изберете, исполнувајќи ги вашите различни преференции. Преклоплив, лесен и лесен за носење, погоден и за домашна и за канцелариска употреба. Ergономски дизајн, златен сооднос на визуелен агол, поудобно за употреба. До портата за полнење на уредот сеуште може целосно да се пристапи кога ќе се стави на држачот.


Клучни карактеристики

Item Type:
Mobile Phone Holder
Condition:
100% brand new
Material:
ABS
Color:
Black, White (optional)
Extension Length:
8.5-15.6cm/3.3-6.1in Folding Size
Application:
Suitable for mobile phones and tablets under 12.9 inches
Package List:
1 x Holder :

Слични производи во категоријата