• Со попуст
  • Неодамнешно
СОЛУСТЕР Автомобил Држач За Мобилни Телефони Држач За Десктоп Држач За Автомобил Држач За Таблети за мобилни Телефони Држач За Таблети за монтирање на автомобил Д?

СОЛУСТЕР Автомобил Држач За Мобилни Телефони Држач За Десктоп Држач За Автомобил Држач За Таблети за мобилни Телефони Држач За Таблети

 
DEN 250.56

Количината на стоката
Това е достапна

ВШМУКУВАЊЕ ЧАША ВОЗДУХ ИЗЛЕЗ ДРЖАЧ ЗА ТАБЛЕТИ ВОЗИЛО МОНТИРАНИ НАВИГАЦИЈА решетката Изработени од материјали, издржливи и безбедни за долготрајна употреба ВОЗИЛО МОНТИРАНИ РЕШЕТКАТА уникатниот дизајн на подлогата што не се лизга на внатрешниот ѕид на клипот може ефикасно да ги поправи таблетот и таблетот од гребнатини. РЕШЕТКАТА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ТЕЛЕФОНОТ Практично и премиум, овој држач за во автомобил е професионален во употреба. ДРЖАЧ за ТАБЛЕТИ design дизајнот со исклучителни детали го прави практичен за употреба. 360 РОТИРАЧКИ ШТАНД убав помошник за вас во секојдневниот живот и не е лесно да паднете. ВШМУКУВАЊЕ ЧАША ВОЗДУХ ИЗЛЕЗ ДРЖАЧ ЗА ТАБЛЕТИ ВОЗИЛО МОНТИРАНИ НАВИГАЦИЈА решетката Изработени од материјали, издржливи и безбедни за долготрајна употреба. ВОЗИЛО МОНТИРАНИ РЕШЕТКАТА уникатниот дизајн на подлогата што не се лизга на внатрешниот ѕид на клипот може ефикасно да ги поправи таблетот и таблетот од гребнатини. РЕШЕТКАТА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ТЕЛЕФОНОТ Практично и премиум, овој држач за во автомобил е професионален во употреба. ДРЖАЧ за ТАБЛЕТИ design дизајнот со исклучителни детали го прави практичен за употреба. 360 РОТИРАЧКИ ШТАНД убав помошник за вас во секојдневниот живот и не е лесно да паднете. Список на пакети 1 х Карактеристики на држачот на таблети-360° ротацијата е мазна, хоризонтална, цврста и аголот може да се ротира по желба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата