• Со попуст
  • Неодамнешно
Преносен печатач на Глоглоу, паметен повеќенаменски заштеда на време за заштеда на висока дефиниција мини печатач за дневни календари за документи за зборови за б?

Преносен печатач на Глоглоу, паметен повеќенаменски заштеда на време за заштеда на висока дефиниција мини печатач за дневни календари за документи

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Паметен печатач за џеб : Mini со висока дефиниција, БТ врска, долготраен траен век на траење на батеријата, мал и преносен, хуманизиран дизајн конкавен дизајн од 45 степени, уредна хартија за кинење, безбедно работење, во едно Глава за печатење со високи перформанси : зрела технологија, сигурен квалитет, подолг животен век, подобар квалитет на печатење, брз излез на хартија, едно клучно печатење, заштеда на време и заштеда на мастило за заштеда на мастило бесплатно печатење на животната средина. БТ технологија за директно поврзување : Отворете ја апликацијата за да се поврзете со БТ, за да можете да ја користите во секое време, да печатите слободно, да заштедите време, да ја подобрите ефикасноста на учењето и да фотографирате за да ги снимите убавите моменти од животот. Применливост : Мемории за канцеларии, документи за зборови, работни планови, да прават списоци, дневни календари, записи за состаноци, лесни за завршување. Батерија : Голем капацитет 1000m Ah литиум батерија, долг век на траење на батеријата, намалување на времето за учење зафатено со бројот на времиња на полнење. Паметен печатач за џеб : Mini со висока дефиниција, БТ врска, долготраен траен век на траење на батеријата, мал и преносен, хуманизиран дизајн конкавен дизајн од 45 степени, уредна хартија за кинење, безбедно работење, во едно. Глава за печатење со високи перформанси : зрела технологија, сигурен квалитет, подолг животен век, подобар квалитет на печатење, брз излез на хартија, едно клучно печатење, заштеда на време и заштеда на мастило за заштеда на мастило бесплатно печатење на животната средина. БТ технологија за директно поврзување : Отворете ја апликацијата за да се поврзете со БТ, за да можете да ја користите во секое време, да печатите слободно, да заштедите време, да ја подобрите ефикасноста на учењето и да фотографирате за да ги снимите убавите моменти од животот. Применливост : Мемории за канцеларии, документи за зборови, работни планови, да прават списоци, дневни календари, записи за состаноци, лесни за завршување. Батерија : Голем капацитет 1000m Ah литиум батерија, долг век на траење на батеријата, намалување на времето за учење зафатено со бројот на времиња на полнење. Применливост : Мемории за канцеларии, документи за зборови, работни планови, да прават списоци, дневни календари, записи за состаноци, лесни за завршување. Батерија : Голем капацитет 1000m Ah литиум батерија, долг век на траење на батеријата, намалување на времето за учење зафатено со бројот на времиња на полнење. БТ технологија за директно поврзување : Отворете ја апликацијата за да се поврзете со BT, за да можете да ја користите во кое било време, да печатите слободно, да заштедите време, да ја подобрите ефикасноста на учењето и да фотографирате за да ги снимите убавите моменти од животот.


Клучни карактеристики

Item Type:
Mini Printer
Material:
ABS
Battery Type:
Lithium Battery (Delivered With Built in Battery)
Battery Capacity:
1000mAh
Printing Software:
for iBleem
Resolution:
203DPI
Applicable Paper Size:
Approx.57 x 30mm / 2.2 x 1.2in
Networking Method:
BT
Charging Method:
USB
Use Time:
More Than 8 Hours
Product Size:
Approx.8.5 x 8 x 4.3cm / 3.3 x 3.1 x 1.7in
How to Use:
1. Press the paper open button in the lower right corner to automatically bomb out the paper loading compartment and open the paper loading compartment cover upwards.:
2. Take out the old paper roll and put the new paper roll on it in the direction shown. The paper should be straight, not bent. (Note:
The new thermal paper needs to be leaked to the length of the paper bin by 2cm, so that the machine can automatically suck the paper when the paper bin is formed)
3. Cover the paper bin, and the machine can use it normally after the machine automatically absorbs the paper:
4. After the above steps are correct, the machine can :

Слични производи во категоријата