• Со попуст
  • Неодамнешно
Бедре Гумен, Мултифункционален Гумен За Туширање Силиконски Чистач За Стругалки За Огледала Врати За Туширање Прозорци За Автомобили Стаклени Врати Алатка За Чис?

Бедре Гумен, Мултифункционален Гумен За Туширање Силиконски Чистач За Стругалки За Огледала Врати За Туширање Прозорци За Автомобили

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

✤ Лесно исчистете ги вратите за туширање, прозорците, плочките, огледалата, бањата, кујната, палубите, дворовите и многу други површини со разноврсна гума Стругалката за стаклена врата за туширање има удобна рачка што не се лизга на тушот за бришачи совршено се вклопува во вашата дланка и нема да се лизне. Може лесно да ги отстрани дамките од вода од огледалата и стаклото. Може да ги исчисти пукнатините што не се лесни за чистење. на главата на четката за отстранување на тврдоглавата нечистотија. +Исчистете Без Гребнатини : Професионалната четка за чистење прозорци е изработена од мека гума, силна, со добра затегнатост и цврстина на водата. ✤ Лесно исчистете ги вратите за туширање, прозорците, плочките, огледалата, бањата, кујната, палубите, дворовите и многу други површини со разноврсна гума. Стругалката за стаклена врата за туширање има удобна рачка што не се лизга на тушот за бришачи совршено се вклопува во вашата дланка и нема да се лизне. Може лесно да ги отстрани дамките од вода од огледалата и стаклото. Може да ги исчисти пукнатините што не се лесни за чистење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата