• Со попуст
  • Неодамнешно
Мини климатик, мини овлажнувач вентилатор USB спреј тип на преносен десктоп ладилник за ладилник за внатрешни работи, лични вентилатори за ладење на ладилникот за к?

Мини климатик, мини овлажнувач вентилатор USB спреј тип на преносен десктоп ладилник за ладилник за внатрешни работи, лични вентилатори за

 
DEN 287.84

Количината на стоката
Това е достапна

Договор на денот, предмети за дозвола за жени, Ропа де Мујер, Договори за премиерот, палети на вратени предмети за продажба, моја сметка, ликвидација, зделки за осветлување, зделки со молња од денешницата Премиер по час, се враќаат кутии за ликвидации, договори за премиерот 2022 година, Договори за молња денес, дозвола за дозвола за продавници за излез, премиерни зделки, денешни зделки, договор на денот премиер денес, зделки на денот на дозволата, вратени предмети за продажба, ОЕРТАТ, список со желби, денешни зделки во премиерниот дозвола зделки од денот на молња денес се занимаваат со премиери, ликвидациски палети, предмети од 10 долари, артикли за дозвола под 5 долари, зделки на денот, модна женска облека есен 2022 година, Очигледно Предмети за одобренија сите, непродадени пакети за палета за продажба, мојата нарачка, членство во Премиер, членство во премиерот, членство во Премиер, членство во Премиер, членство во Премиер, членство во Премиер, членство во Премиер, членство во Премиер, членство во Премиер, членство во Премиер, членство во Премиер, членство во Премиер, членство во Премие Ofertas del Dia de Hoy Relampago, неодамнешни нарачки, премиер ден 2022 година, Договори за отворено кутии за одобрение од магацин, продажба на дозвола, непродадени пакети, на com. Интернет, продажба денес дозвола, Blusas de Mujer Elegantes, Return Paltets, Returns, Necaumed Packages за продажба, Prime Day, магацин за складирање, продавници, палети за продажба, се враќаат и враќаат моите нарачки, дневни зделки, Blusas Casuales de Mujer Bonitas, магацин, магацин, магацин, магацин, магацин, магацин, магацин, магацин, магацин, магацин Продажба, мистериски кутии за продажба Неизработени, Програми и одлики Излез, Продажба денес, само премиерно, молња на денешницата, продажба, продажба, неодамнешни нарачки поставени од мене. ❆ 【Брзо ладење】 Овој испарувачки ладилник за воздух се издува со силен ладен воздух за инстант ладење, тој е помоќен, лесен за употреба и издржлив. Преносен вентилатор на воздухот што е супер-ладење, лесен за носење за ова жешко летово лето. ❆ 【Молчи грижа за вашиот сон】 Ставете го мини климатизерот на масата покрај креветот и едноставно притиснете го копчето Вклучено/Исклучено за да трчате скоро тивко, дувајќи удобен проток на воздух низ вашата соба, испуштајќи ја топлината и тивко ја чувате вашата ноќ. ❆ 【Безбедност и заштеда на простор】 Вентилаторот за ладење е лесен за склоп, тесната безбедносна ограда може да ги спречи curубопитните деца или миленичиња случајно да се повредат. Опремено со густа безбедносна мрежа и вентилатор што не протекува, така што е многу безбеден. Убаво се вклопува на вашата работна маса, масичка за кафе, ноќен штанд или праг на прозорецот.


Клучни карактеристики

Product size:
132x103x149mm
Material:
ABS + PC
Rated input:
5V
Working method:
power bank, computer usb
Water tank capacity:
150ml
Rated voltage:
5v1a
Products include:
1 x air cooler:
1 x USB data cable:
Note:
Due to manual measurement, please allow an error of 1-3 cm. Please make sure you do n’t mind before bidding.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the project. Thank you!:

Слични производи во категоријата