• Со попуст
  • Неодамнешно
Youshares Razer Seiren x Wallид монтирање на бум рака - држач за микрофон на wallидови за Razer Seiren x Mic, вертикална површина монтажа и слободно вртење на металниот wallиден клип за монт?

Youshares Razer Seiren x Wallид монтирање на бум рака - држач за микрофон на wallидови за Razer Seiren x Mic, вертикална површина монтажа и

 
DEN 431.52

Количината на стоката
Това е достапна

Совршен ефект - Razer Seiren x Suspent Boom Arm Stand Stare вашиот Razer Seiren x Mic / Seiren Elite emote во која било позиција што ја сакате Без врева, само карпа цврсто. (Микрофон не е вклучен!). Armид за монтирање на бум - инсталирајте ја раката за микро -бум на wallидот со 360 ротирачки, решете го ограничувањето дека вашата работна маса не може да се инсталира, да ја ослободи вашата работна површина и да ви донесе повеќе простор. (Дијаметар на дупчалка за дупки за монтирање на micидот на микрофон : 15/64 " / 5,95 mm). Надградениот прицврстувач за монтирање на табелата - областа за прием на сила на работната површина е двојно поголема од порано, и е постабилно кога го користите микрофонот, и не е лесно да се пробие или испали. Поголем опсег на стегање : 2,3 инчи. Повеќе професионална структура на стрес и примена на трајни челични материјали, потрајни и не е лесен за оштетување. Професионален ветробран - компатибилен со Razer Seiren X Gaming Microfones, POP, POP Филтерот го намалува бучавата на ветерот и позадината. Имаме и Razer Seiren x Shock Mount за вас (пребарување B08 L4 Dyzvy за да го добиете).


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата