• Со попуст
  • Неодамнешно
Декоративни хартии салфетки за еднократна употреба салфетки - Декорации од тиква - Денот на благодарноста салфетки, Денот на благодарноста на табелата, декор на тр?

Декоративни хартии салфетки за еднократна употреба салфетки - Декорации од тиква - Денот на благодарноста салфетки, Денот на благодарноста

 
DEN 1216.00

Количината на стоката
Това е достапна

Пак од 40 декоративни салфетки за хартија за еднократна употреба, 6,5 "x 6,5" салфетки Портокалови салфетки со украси од тиква во рустикален декор поставување да се користат за салфетки за есенска забава, салфетки за Денот на благодарноста и многу повеќе. Плочите за хартија и салфетки се партиски материјали и украси за забави во оној што го олеснува забавата. Овие декоративни салфетки за хартија се класичен рустикален декор за дома и модерен декор на маса. 3 салфетки-еколошки салфетки отпечатени со нетоксични, растворливи во вода бои и мастило безбедни за храна, овластени FSC. Пак од 40 декоративни салфетки за хартија за еднократна употреба, 6,5 "x 6,5" салфетки. Портокалови салфетки со украси од тиква во рустикален декор поставување да се користат за салфетки за есенска забава, салфетки за Денот на благодарноста и многу повеќе. Плочите за хартија и салфетки се партиски материјали и украси за забави во оној што го олеснува забавата. Овие декоративни салфетки за хартија се класичен рустикален декор за дома и модерен декор на маса. 3 салфетки-еколошки салфетки отпечатени со нетоксични, растворливи во вода бои и мастило безбедни за храна, овластени FSC. Супер симпатична декоративна хартија салфетки со украси од тиква. 6,5 "x 6,5" салфетки за еднократна употреба, за салфетки за десерт, салфетки за ручек . Користете за забава за есен, забава за Ноќта на вештерките, салфетки за Денот на благодарноста. Направете ја вашата забава за Ноќта на вештерките специјална со салфетки за забава за Ноќта на вештерките што се двојно како забавни украси. Ноќта на вештерките на забавата за украсување на која било просторија во вашата куќа од вашата затворена трпезарија до предниот трем на отворено.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата