• Со попуст
  • Неодамнешно
9 парчиња летни океански лепливи белешки лепила симпатична океанска меморија Белешки 3 x 3 инчи само-стап подлови за белешки за училишна канцеларија Дома ги снабдув?

9 парчиња летни океански лепливи белешки лепила симпатична океанска меморија Белешки 3 x 3 инчи само-стап подлови за белешки

 
DEN 191.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Содржина на пакетот】 : getе добиете 9 листови книги за белешки за дизајн на океани, по 50 листови, вкупно 450 листови, секој лист мери приближно 3 x 3 инчи/7,6 x 7,6 см; Доволно за да ги задоволите вашите дневни потреби за употреба и замена 【Висококвалитетен материјал】 : Овие морски тетратки се изработени од самолеплива хартија, без мирис и сигурна, со мазна површина и силна лепење, лесна за лупење и лепење, не е лесно да се спушти, донесува поголема погодност за вашиот живот и работа. 【Лесен за употреба потсетник】 : Направено од силна леплива хартија, подлогата за нота на океанот е без мирис, лесна за лупење и нанесување, совршено за оставање белешки или потсетници на wallsидови, кредави, работна површина, фрижидери, книги, тетратки и други рамни површини и може да се отстрани без да остави лепливи ознаки. 【Разновидни】 : Овие слатки тетратки можат да се користат за да се напишат белешки, белешки, планови, списоци за купување, списоци што треба да се прават, итн., За да ви помогне да ве потсетам на важни или тривијални работи што лесно се забораваат; Можете да ги придржувате до многу предмети со мазни и чисти површини, како што се книги, тетратки, компјутери, табли, прозорци, wallsидови, врати, фрижидери, итн. 【Практичен и убав подарок】 : Овие морски лепливи белешки се совршени за студии, работа И животот, убавиот изглед е лесен за да го сакаат многу луѓе, можете да го дадете како подарок на колегите, соучениците, децата и наставниците. Карактеристики : разноврсни-Овие слатки тетратки можат да се користат за да се напишат белешки, белешки, планови, списоци за купување, списоци што треба да се прават, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата