• Со попуст
  • Неодамнешно
Пинцети За Веѓи Поставете Најдобри Прецизни Пинцети 4-Парче Професионална Пинцета Од Нерѓосувачки Челик за Отстранување На Влакна на Лицето &засилувач; Вродени Вл?

Пинцети За Веѓи Поставете Најдобри Прецизни Пинцети 4-Парче Професионална Пинцета Од Нерѓосувачки Челик за Отстранување На Влакна на Лицето

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ-Професионалниот Нерѓосувачки челик е издржлив и лесен за чистењеДизајниран Со прецизни усогласени врвови и калибрирана напнатост на раката,лесен, но толку прецизен.дури и најмалите влакна и ги зграпчуваат со леснотија!. ПОСТАВЕНИ ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ПИНЦЕТИ-рамни, закосени, зашилени и наклонети пинцети за задоволување на различни потреби. Идеален за веѓи, endогена коса, остатоци, скитници, пинцети за коса на носот на лицето. ЗАДОВОЛЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПОТРЕБИ-Комплетот За Коси пинцети не само што работи добро за прецизно кубење веѓи и зафаќање или отстранување на мали и кратки индивидуални влакна, туку е совршен и за лажни трепки и двојно прицврстување на очните капаци. ПИНЦЕТИ ЗА ЖЕНИ/МАЖИ-Овие пинцети можат многу ефикасно да ја извлечат најмалата коса, наместо да бидат отсечени, со совршена напнатост, можат да постигнат најдобра контрола, совршените пинцети се суштинска алатка за секоја рутина за нега на кожа или убавина. ОБЕЗБЕДУВАЊЕ КВАЛИТЕТ-100% враќање На Парите или замена ако нашите пинцети не ги исполнуваат вашите очекувања.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата